Probabil știi deja că folosirea săpunului obișnuit sau a produselor cu pH necorespunzător (> 4.5) în zona intimă usucă pielea și crește senzația de mâncărime. Dar știai că acest obicei crește de 8 ORI riscul de candidoză și de 20 ORI riscul de infecții bacteriene?

CP

Alte obiceiuri zilnice favorizează acumularea bacteriilor în acea zonă: alegerea hainelor strâmte, purtarea lenjeriei din materiale sintetice, statul în șezut pentru perioade îndelungate sau epilatul frecvent- acestea opresc ventilarea zonei intime, nu lasă pielea să respire, iar sănătatea ta intimă are și mai mult de suferit.

Poate cel mai important sfat legat de igiena intimă este să fii foarte atentă atunci când alegi produsele pe care dorești să le folosești.

Noul URACTIV Sensitive este un gel intim special conceput pentru utilizare zilnică, testat dermatologic și ginecologic, fără parabeni și SLS, care calmează disconfortul vaginal și îmbunătățește microflora naturală.

Uractiv Sensitive gel intim are o formulă nontoxică, este testat dermatologic si ginecologic, are pH-ul OPTIM DE 3.5 și este potrivit pentru pielea sensibilă și indicat a se utiliza și în perioadele de modificare hormonală.

Gelul este bazat pe agenți de curățare de origine naturală și derivați din uleiul de cocos, iar compatibilitatea excelentă cu mucoasa vaginală este demonstrată clinic.

Ce spun femeile*:

Calități - 95% ușor de aplicat; 95% textură plăcută; 95% parfum plăcut.

Eficacitate - 95% împrospătează zona intimă; 76% reduce senzația de mâncărime; 81% reduce iritațiile și roșeața; 90% îndepărtează mirosurile neplăcute; 95% îngrijire delicată; 95% piele hidratată; 95% senzație imediată de confort.

În plus, dacă simți disconfort urinar, nu uita că gama Uractiv cuprinde produse pentru sănătatea tractului urinar. Folosește Uractiv Test și afli repede și ușor, în doar 30 de secunde, dacă te confrunți cu o infecție urinară. Dacă testul iese pozitiv, poți apela la Uractiv Forte, supliment alimentar, ce ameliorează senzația de disconfort urinar.

Aceste produse pot fi achiziționate din farmaciile partenere și de pe magazinul online: www.shopfiterman.ro

Urmărește-ne și pe Facebook: https://www.facebook.com/Feminitate-Pura-657676327647732 și pe Instagram: https://www.instagram.com/fitermanpharma/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri