24 Martie 2022 publicat în Noutati 40 share-uri

Wagner Arte Frumoase și Povești vă anunță că primăvara vine odată cu bijuterii delicate din aur și diamante create de Ana Wagner și adunate în colecția ”Spring Treasures”.

Comunicat de presă

Piesele acestei colecții sunt, fiecare în parte, vestitori ai primăverii și păstrători ai comorilor ei, cu forța delicată a versurilor care au fost sursa de inspirație a Anei: ”...Soare crud în liliac, Zbor subțire de gândac, Glasuri mici de rândunici, Primăvară, din ce rai, Nevisat de pământeni, Vii cu mândrul tău alai, Peste crânguri și poieni....”.

Formele și sensurile se întrepătrund, comunică și se potențează reciproc în ”Spring Treasures”. Forma predominantă a noilor bijuterii este CASA, mereu prezentă în creațiile artistei din ultimii ani. Pentru Ana Wagner, CASA este simbolul Iubirii, sublimarea spațiului în care, în copilărie, a înțeles ce înseamnă iubirea. În fiecare piesă în formă de casă sunt gravate fin simboluri ale primăverii (soarele, în centrul căruia a fost pus diamantul, bobocul, păsările, pomul înfrunzit/pomul vieții și reînvierii), precum și frânturi din Rapsodii de primăvară, probabil cel mai frumos poem din literatura română care celebrează sosirea anotimpului renașterii.

”Parcă niciodată așteptarea primăverii nu a fost atăt de îndelungă, de chinuitoare. Pentru că niciodată, în ultimele generații, răul și tenebrele nu au fost și sunt atât de aproape de noi. Dar eu cred cu tărie că nimic nu poate opri primăvara, adică nimic nu poate sta în calea renașterii vieții și a binelui pentru că ele înseamnă iubire care este mai puternică decât orice. Colecția mea ultimă s-a născut din dorul de primăvară în viețile noastre și din credința că Primăvara vine negreșit și învinge mereu”, a mărturisit Ana Wagner.

Cu această nouă colecție, atelierul de creație Wagner deschide o nouă aripă în segmentul produselor sale de lux - bijuteriile din aur în asociere cu pietre prețioase precum diamantele. Așa cum mereu am susținut, porțelanul este doar un pretext, un alt tip de suport al lucrărilor de artă semnate Ana Wagner. Aurul poate fi și el, la fel de bine, un tip de suport al operei unui artist. Cu atat mai prețios devine aurul, moneda de schimb universal valabilă, cu cât acesta poartă amprenta si enregia creatoare ale unui artist de renume.

Colectia poate fi cumparata de aici: https://wagnerarteshop.com/comori-de-primavara/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri