Brandul internațional de modă NEW YORKER sărbătorește joi, 24 martie 2022, deschiderea unui nou magazin în Colosseum Mall București.

Comunicat de presă

Este filiala cu numarul 50 în România și în același timp a noua în București. În noul magazin din Shopping Center Colosseum NEW YORKER va prezenta pe aproximativ 1.100 m² suprafață de vânzare cele mai actuale trenduri în moda. Colecțiile pentru Femei și Bărbați se compun din mărcile proprii: FSBN, FB SISTER, SMOG, AMISU si CENSORED, precum și o gamă largă de accesorii.

NEW YORKER a pregătit clienților pentru ziua deschiderii Colecția de Primăvară 2022, precum și o ofertă specială: 25 RON reducere la cumpărături de minim 130 RON și 50 RON reducere la cumpărături de minim 250 RON, în perioada 24.03.2022 – 27.03.2022. În plus, primii 50 de vizitatori primesc în ziua deschiderii un voucher cadou în valoare de 50 RON.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. „Fantoma de la Operă”, închis pe Broadway, deschis la București New York Roll, cel mai recent hit al patiseriei internaționale – la Angeline Cake Boutique Maybelline New York lansează „Brave Together”, o inițiativă globală ce vine în sprijinul tinerilor care se confruntă cu anxietate și depresie

COLECȚIA NEW YORKER PRIMĂVARĂ 2022

Lookuri relaxate și culori atrăgătoare – adio IARNĂ, bun venit PRIMĂVARĂ! Nu doar zilele devin mai luminoase, ci și garderoba noastră înflorește în culori proaspete. Culoarea primăverii este verdele crud și se regăsește în aproape toate articolele. Bluzele casual și pantalonii largi nu sunt doar articole cool ci și foarte comode. Chiar și romanticii vor fi mulțumiți în această primăvară. Printurile florale, culorile sorbet, detaliile precum volănașe, dantele, elemente plisate, încrețiri, vor face senzație pe siluetele feminine.

În același timp piesele clasice și seturile vor fi ideale pentru primele zile însorite. Din piesele de rezistență ale sezonului nu trebuie să lipsească nici articolele ce conțin mesaje. Accesoriile satinate și multicolore îmbogățesc fiecare outfit și il fac să atragă toate privirile.

Cea de-a treia ediție a festivalului de new media art RADAR a crescut cu peste 30% în numărul de vizitatori.  La fiecare două minute, o femeie moare din cauza sarcinii sau a nașterii, potrivit agențiilor ONU Ana Maria Visescu. O poveste personală și profesională care sfidează șablonul clasic al vieții

Echipa NEW YORKER vă așteaptă la Marea Deschidere, joi 24 martie 2022, ora 09:00.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri