Ultraboost 22 a fost creat pentru piciorul femeii și este proiectat să ofere cu 4% mai mult retur de energie decât Ultraboost 21 pentru femei. Noua siluetă adidas Solarglide 5 a fost de asemenea dezvoltată și testată pentru a oferi cel mai bun confort și retur de energie pentru alergătoare.

Comunicat de presă

Astăzi, adidas Running dezvăluie o nouă variantă de culori pentru cea mai recentă adiție la emblematica franciză Ultraboost. Lansat inițial în decembrie 2021 în nuanțe de mov, Ultraboost 22 este acum disponibil într-o nouă culoare.

Creat de o echipă formată exclusiv din femei, adidas Ultraboost 22 oferă alergătoarelor cu 4% mai multă energie decât Ultraboost 21 pentru femei. Folosind informații specifice femeilor și utilizând o bază de date online de anatomie cu 1,2 milioane de scanări ale picioarelor, efectuate și analizate de cercetătorii de încălțăminte și tehnologie Jura, Žabkar & Džerosk (2019), Ultraboost 22 este conceput pentru a oferi confort și o potrivire îmbunătățită 360° pentru piciorul feminin.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023

Nora Wilimzig, Senior Product Manager la adidas a declarat: „În urma lansării cu succes a Ultraboost 22 de anul trecut, suntem încântați să continuăm tradiția cu lansarea siluetei într-o nouă variantă de culori.”

Tot astăzi, adidas Running anunță noul adidas Solarglide 5. Adaptat formei feminine, modelul polivalent, care a fost proiectat ținând cont de mediul înconjurător, oferă alergătorilor un retur de energie spectaculos.

Conceput pentru alergarea de zi cu zi, adidas Solarglide 5 este cea mai recentă adiție la populara franciză a brandului, Solarglide. Proiectat pentru a oferi alergătorilor o potrivire perfectă, pantoful are o talpă intermediară Bubble Boost, constând în sute de capsule Boost care vin împreună gata să susțină cu energie fiecare pas. Lucrând în tandem cu un sistem LEP actualizat, integrat între platforma Bubble Boost și platforma de control, pantoful oferă o experiență lină pentru alergători.

SUSȚINERE PENTRU COMUNITATEA DE ALERGARE

Pentru a sărbători noua siluetă și a sprijini comunitatea adidas Running în atingerea obiectivelor sale, adidas Running va lansa o varietate de inițiative:

• Un plan de antrenament pentru Energy Half Marathon, special conceput pentru a ajuta alergătorii să își canalizeze energia pentru performanțe optime la semimaratonul virtual adidas, Energy Half Marathon, pe 8 mai. Planul de antrenament va fi disponibil în aplicația adidas Running între 17 februarie– 8 mai.

Playlist-ul Guided Energy, care este realizat pentru a ajuta alergătorii să-și mențină energia constantă în timpul cursele lor zilnice, va fi disponibil pe canalul Spotify al adidas începând din februarie.

adidas Solarglide 5, dar și noul ULTRABOOST 22 sunt disponibile în magazinele adidas din toată lumea începând cu luna martie.

Pentru a afla mai multe, urmărește conversația pe Instagram, Facebook și Twitter folosind @adidasrunning.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri