Sărbătorile se apropie cu pași mari și rapizi (da, mai sunt doar 11 zile până la Crăciun) și știm că alegerea cadoului perfect nu este deloc o misiune ușoară. Sportisimo a făcut o selecție a celor mai inspirate cadouri de Crăciun pentru întreaga familie, de la mic la mare.

Comunicat de presă

Cadouri pentru cei mici:

E iarnă, iar cei mici adoră să meargă la patinoar, așadar patinele Crowned Princess ar putea funcționa perfect – patine de gheață pentru juniori cu posibilitate de ajustare a ghetei cu până la 4 mărimi. Dispun de o construcție schelet care susține excelent piciorul și este plăcută la purtare.

Pe micuți îi poți cuceri și cu un rucsac chic și în trend, pe care îl vor primi cu bucurie. Rucsacul Nike CLASSIC KIDS se așază confortabil pe umeri, este dotat cu câteva buzunare cu fermoar și are curele căptușite reglabile.

Cadouri pentru iubit:

O tură cu rolele prin parc sau un joc de fotbal sunt întotdeauna un prilej de bucurie, iar dacă acest lucru este valabil și pentru partenerul tău, iată câteva recomandări de la Sportisimo:

Role Zealot FAIRLIGHT cu cadru de compozit și roți cu diametru de 80 mm, adecvate pentru uz de agrement, destinate începătorilor.

Mingea adidas UCL PYROSTORM CLUB iese în evidență prin designul său. Este ideală pentru antrenamente, fiind confecționată din TPU, care garantează o rezistență sporită.

Cadouri pentru iubită:

Indiferent dacă îi place să alerge, să facă fitness sau yoga, la Sportisimo ai la îndemână o mulțime de produse din care poți alege. Iată câteva sugestii:

FITFORCE YOGA MAT ECO este ideală pentru yoga, aerobic, pilates și alte activități sportive. Este confecționată din material ecologic și reciclat.

Mingea pentru gimnastică Fitforce GYMA NTI BURST 65 poate fi folosită pentru multe activități. Acest model este foarte rezistent la uzură și are un sistem ANTI-BURST. Adecvată și pentru femei însărcinate care se pregătesc să nască sau au născut.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri