Kaufland România și Livrez Dragoste, unul dintre cele mai importante branduri românești de cadouri personalizate, anunță prima colaborare dedicată sărbătorilor de iarnă. Proiectul se derulează sub umbrela „Iubești Crăciunul? Trăiește Crăciunul!”, campania de sărbători derulată de hipermarket, care include o serie de surprize și oferte promoționale pentru clienți.

Comunicat de presă

Colecția de globuri de sticlă, decorate și caligrafiate manual de echipa Livrez Dragoste, este deja disponibilă în 10 magazine din rețeaua Kaufland București.

„Livrez Dragoste înseamnă în primul rând emoție. Povestea începe cu pasiunea mea pentru caligrafie, cu dorința de a reinventa și de a reda strălucire și valoare scrisului de mână. De aici am plecat în 2014, de la un Atelier de Scrisori gândit și dezvoltat pentru a aduce emoție și bucurie în viețile oamenilor. Între timp, cu sprijinul unei echipe minunate, Livrez Dragoste a devenit ceea ce este astăzi: un Atelier de Cadouri Caligrafice Personalizate, cu peste 1000 de produse în portofoliu și un brand recunoscut în piață. Proiectul dezvoltat alături de Kaufland este pentru noi un mare pas înainte, o etapă importantă în procesul de a duce povestea Livrez Dragoste și mai aproape de oameni. Vreau așadar să mulțumesc în primul rând echipei Kaufland pentru deschidere și pentru sprijinul acordat. Sunt convinsă că este începutul unei colaborări frumoase, pe termen lung. Și să vă invit pe toți să ne vizitați colecția în cele 10 magazine din București. Vă așteptăm oricând și pe LivrezDragoste.ro, vă promit o experiență plină de emoție!“ declară Cristina Dobrescu, Owner Livrez Dragoste.

„Valorile locale merită să fie recunoscute, apreciate și promovate. Prin parteneriatul cu Livrez Dragoste, ne continuăm angajamentul de a rămâne alături de producătorii și artiștii autohtoni și de a le deveni sprijin pe termen lung. Creațiile micilor producători sunt întotdeauna bine primite de clienții noștri, iar acum, când toți ne pregătim pentru cea mai frumoasă perioadă din an, iată cel mai bun moment să iubim și să trăim Crăciunul cu daruri speciale, lucrate cu dragoste și migală de artizani români”, declară Valer Hancaș, Director Comunicare și Corporate Affairs Kaufland România.

Cele 5 modele de globuri de sticlă, decorate și caligrafiate manual, cu mesaje personalizate: Crăciun Fericit!, Magie!, Iubire! sau Bucurie! fac parte din colecția de Crăciun 2021. Atât mesajele, culorile vibrante ale globurilor cât și ambalajul atent confecționat vor contribui la crearea unei atmosferi de neuitat.

Acestea pot fi achiziționate de la standurile Livrez Dragoste prezente în cele 10 magazine Kaufland din București:

  • Kaufland București - Colentina
  • Kaufland București - Pantelimon
  • Kaufland București – Tei
  • Kaufland București – Buc. Noi
  • Kaufland București – T.Vladimirescu
  • Kaufland București – Vitan
  • Kaufland București – Basarab
  • Kaufland București – Brâncuși
  • Kaufland București – Teodor Pallady
  • Kaufland București - Sisești

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri