ProLon, Dieta care Imita Postul, primul si singurul program de alimentatie care a trecut prin studii clinice sustinute la Universitatea din California de Sud si a fost patentat pentru efectele sale anti-imbatranire este acum si in Romania.

comunicat de presa

Meniul complet pe 5 zile

Creat de L-Nutra, ProLon este prima dieta care imita postul cu apa (Fasting Mimicking Diet - FMD®) de pe piata si care a fost folosita pana astazi de peste 220.000 de persoane.

ProLon iti ofera alimente nutritive, bauturi si suplimente pentru o perioada de cinci zile, toate grupate in mod convenabil pentru fiecare zi, astfel incat sa stii exact ce poti manca, iar partea cea mai buna este ca sunt livrate direct la usa ta. Toate alimentele pentru fiecare zi au fost atent proiectate si testate pentru a-ti asigura hrana si energia, bucurandu-te de hrana sanatoasa, in timp ce organismul ramane in starea de post. La finalul programului de 5 zile, poti reveni la dieta ta normala si sanatoasa fara nicio modificare.

73 de ingrediente pentru sanatatea ta

Formula ProLon contine 73 de ingrediente, in principal proteine vegetale, carbohidrati, fibre si grasimi bune, pe langa toate mineralele si vitaminele necesare (micronutrienti). Cu dieta ProLon Fasting Mimicking Diet, poti obtine beneficiile postului cu apa prelungit, in timp ce mananci alimente hranitoare, fara sa te infometezi. Practic, acest program de alimentatie de 5 zile ofera micro si macro-nutrienti studiati stiintific in cantitati si combinatii precise care hranesc, dar care nu sunt recunoscuti ca alimente de catre corp si, prin urmare, imita o stare de fasting(post)!

Studiile stiintifice si medicii specialisti vorbesc tot mai des despre postul prelungit si despre beneficiile pe care acesta le are asupra intregului organism. Postul este o practica pastrata de-a lungul istoriei si una obisnuita in multe religii, cu efecte pozitive asupra claritatii si concentrarii mentale, pe langa beneficiile substantiale pentru sanatate. Postul este una dintre cele mai populare doua diete din SUA, potrivit rapoartelor Consiliului International pentru Alimentatie din 2018 si 2019.

Descoperirile revolutionare de la University of Southern California au demonstrat beneficiile pentru sanatate si longevitate ale postului prelungit si ale Fasting Mimicking Diet®. Descoperirile suplimentare din laboratorul profesorului Satchin Panda de la Institutul Salk, din laboratorul profesorului Mark Mattson de la Institutul Johns Hopkins si laboratorul profesorului Rafa De Cabo de la Institutul National de Imbatranire NIH, au contribuit la cresterea intelegerii beneficiilor metabolice ale postului intermitent. Impreuna cu alti cercetatori am identificat recent si cele mai eficiente si mai usor de tolerat tipare de post. O modalitate de a obtine beneficii sporite de pe urma postului, reducand in acelasi timp provocarile acestuia, este de a manca in ton cu ritmul circadian natural al organismului, prin postul de peste noapte, timp de 12-13 ore la rand. O alta modalitate este sa urmam un post in care sa ne hranim corpul cu alimente speciale care hranesc organele vitale fara a declansa senzorii de nutrienti la nivel celular. Aceasta descoperire nutritionala se numeste Fasting Mimicking Diet®.”, explica doctor Valter Longo, Directorul Institutului de Longevitate din California si autorul cartii Reteta Longevitatii.

Optiunea de post pe termen scurt inseamna fie post, fie consumarea unei diete hipocalorice timp de doua sau trei zile consecutive. Aceasta induce o ardere a grasimilor mai accelerata fata de celelalte tipuri de post intermitent si credinta este ca declanseaza un proces celular numit „autofagie”, in traducere libera „auto-consumare celulara”.

In ceea ce priveste postul prelungit acesta este postul care dureaza mai mult de 2 zile la rand. Obiectivul este de a induce o pierdere mai rapida in greutate, de a declansa o cetoza mai profunda si de a stimula autofagia si intinerirea celulara, toate acestea sustinand imbatranirea sanatoasa si sanatatea metabolica. Deoarece postul cu apa pentru perioade prelungite este foarte dificil si poate fi nesigur, profesorul Valter Longo si cercetatorii de la Institutul de Logevitate din cadrul Universitatii din California de Sud (University of Southern California - USC) au dezvoltat o dieta care imita postul cu apa, cunoscuta sub numele FMD®. Revista TIME Magazine l-a numit pe profesorul Longo printre primele cele mai influente 50 de persoane din domeniul sanatatii pentru aceasta descoperire cat si pentru puterea postului in sustinerea imbatranirii sanatoase, precum si pentru potentialul sau de a avea un impact asupra diferitelor afectiuni.

ProLon este un program care imita postul negru prelungit. Dupa multi ani in care a studiat mecanismele prin care organismul intra in starea de fasting, Doctorul Valter Longo, directorul Institutului de Longevitate din California, a reusit sa construiasca aceasta dieta de 5 zile care imita postul negru prelungit, hranind in acelasi timp corpul cu micro si macro nutrientii care ii sunt necesari pentru a ramane in limite de siguranta. Pentru ca se produce o rejuvenare celulara, o curatare celulara, efectele asupra organismului sunt multiple. Dieta ProLon trebuie evident completata de un stil de viata sanatos. Sa nu ne imaginam ca in cele 5 zile de regim devenim deodata mai tineri, mai frumosi, ca prin minune, dar beneficiile sunt clare, masurate si simtite de fiecare in parte”, ne dezvaluie Dr. Ioana Berciu, Medic Medicina Generala si Director Medical ProLon® Romania.

Beneficiile ProLon®

ProLon ofera corpului tau un start rapid in calatoria de pierdere in greutate, iar ciclurile multiple ofera multe beneficii unice, inclusiv:

1. Reducerea grasimii corporale (in special de pe abdomen), mentinand in acelasi timp masa corporala slaba*

2. Reducerea circumferintei taliei

3. Sprijina imbatranirea sanatoasa sau aici putem spune sprijina inaintarea in varsta fara imbatranire / sau previne imbatranirea precoce..

4. Ajuta la mentinerea sanatatii metabolice

ProLon**, dieta care imita postul negru/cu apa, este destinata persoanelor sanatoase, fara afectiuni deosebite de sanatate , care isi doresc doar o resetare a organismului – curatare celulara, claritate mintala, un nivel mai bun de energie – il pot face o data la 6 luni de zile, o data pe an, o data la 3-4 luni de zile sau cand se simt pregatiti sa aduca o imbunatatire in starea generala de bine. Pentru persoanele care isi doresc o slabire in greutate pe termen lung (aici vorbim de persoane supraponderale sau care sufera de obezitate) protocolul recomandat pleaca de la 3 luni consecutive. ProLon iti va schimba viata, clar. Este un instrument pe care il putem folosi fara riscuri si care aduce beneficii extraordinare. Unul din ele este sa constientizezi ca tu, de fapt, nu ai nevoie de toata cantitatea de mancare pe care o mananci intr-o zi, ca poti sa te descurci cu mult mai putin, ca poti sa traiesti intr-o disciplina alimentara mult mai buna decat cea pe care ai avut-o inainte. In momentul in care simti ca ai nevoie de o resetare, este cel mai la indemana si eficient lucru pe care poti sa-l faci. Viitorul ne va spune multe in ceea ce priveste ProLon si fastingul in general. Vom avea multe rezultate pe partea aceasta.”, a conchis Dr. Ioana Berciu.

Acum ai la indemana o calatorie de numai 5 zile pentru a-ti reseta corpul si a-ti transforma viata. Mai multe detalii despre ProLon pe: https://prolon.ro/

*Beneficiile au fost observate intr-un studiu clinic al ciclului ProLon de 5 zile, o data pe luna, timp de trei luni. Rata de pierdere in greutate poate varia de la o persoana la alta

**ProLon nu este conceput pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni vreo boala.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri