Încă din cele mai vechi timpuri, genele dese, voluminoase și cu aspect definit sunt considerate un atribut al frumuseții feminine. Acestea subliniază frumusețea naturală a ochilor, oferind privirii un aer seducător, expresiv și pătrunzător.

Comunicat de presa

Nu e de mirare că atât în industria cinematografică, a modei, cât și în viața de zi cu zi sunt folosite tot felul de trucuri, pentru a crea o privire mai atrăgătoare prin intermediul unor gene mai bogate. Pe termen lung, toate aceste artificii de frumusețe pot avea un impact negativ și de multe ori ireversibil asupra frumuseții naturale a genelor.

Renumita companie Obagi Medical lansează tratamentul inovator Nu-Cil Eyelash Enhancing Serum, ce susține aspectul natural de gene mai pline, mai dese și mai voluminoase.

Nu-Cil Eyelash Serum este conceput pentru a viza faza de creștere a ciclului genelor, sprijinind îmbunătățirea globală a genelor. Și asta pentru că, în timp, ritmul de creștere și regenerare poate fi modificat de factori precum hormoni, nivelul de stres sau procesul de îmbătrânire, care determină o scădere a volumului, densității, stării și pigmentului.

Având la bază tehnologia NouriPlex ™, un amestec unic de 4 ingrediente cheie - Biotină, Pantenol, Hialuronat de sodiu și Dehidrolantanoprost, serul hrănește genele pentru un aspect vizibil îmbunătățit, cu rezultate care evoluează continuu, zi de zi.

Mai multe informații despre modul de folosire, felul în care acționează și rezultatele ce pot fi obținute cu Nu-Cil™ Eyelash Enhancing Serum găsiți pe site-ul www.obagi.ro.

De asemenea, pentru noutăți despre produsele Obagi prezente pe piața din România vă invităm să ne urmăriți pe pagina de Facebook: www.facebook.com/ObagiMedicalRomania


și cea de Instagram: www.instagram.com/obagimedicalromania

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

Scapă de kilogramele în plus în doar două zile! Dieta magică care te ajută să ajungi la corpul mult visat

28 Ianuarie 2022 - 9am.ro

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri