Decembrie este luna în care fiecare dintre noi se întoarce la copilărie și reîncepe să viseze. Văcuța Lila ne invită să descoperim în Calendarul Advent de la Milka cele mai dulci 24 de motive pentru a avea tot atâtea zile pline de momente unice, în așteptarea Crăciunului. Astfel, Milka ne oferă pe site-ul www.cadouritandre.ro sfaturi tandre care ne vor ajuta să ne pregătim pentru a-l întâmpina pe Moș Crăciun.

Comunicat de presa

Anul acesta, mai mult ca oricând, Milka propune un Crăciun tandru, invitându-ne pe fiecare dintre noi să ne bucurăm de cât mai multe clipe frumoase, alături de cei dragi, și de un răsfăț dulce din propriul nostru Calendar Advent Milka, cu 24 de bucățele de ciocolată fină, cu lapte alpin. Pe site-ul www.cadouritandre.ro, Milka oferă mici îndemnuri pentru a ne pregăti pentru o lună decembrie de neuitat: să îi trimitem scrisori lui Moș Crăciun, să împodobim bradul și casa, să trimitem felicitări de Crăciun, să pregătim cadourile și să coacem prăjituri.

Calendarul Advent de la Milka se găsește în 3 variante: Calendarul Advent 200g (cu două variante de ambalaj), Calendarul Advent 90g și Calendarul Advent Milka Moments 211g.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023

Premii tandre în luna cadourilor, de la Milka

Văcuța Lila mai pregătește o surpriză și vă invită să participați la concursul Milka de Crăciun, care se desfășoară în perioada 1 - 31 decembrie. Mecanismul concursului este simplu: cumpărați produse Milka în valoare de cel puțin 19 lei, înscrieți bonul fiscal tot pe site-ul www.cadouritandre.ro și aveți șansa de a câștiga următoarele premii:

  • 10 pachete Milka pe zi – instant, prin momente norocoase;
  • 7 carduri cadou eMAG, în valoare de 500 lei – prin tragere la sorți, la finalul fiecarei săptămâni de concurs;
  • 5 vouchere de vacanță în Romania, în valoare de 5.000 lei – prin tragere la sorți, la finalul campaniei.

Încă de la lansarea sa din 1901, la Loerrach, în Germania, și până astăzi, Milka a cucerit generații întregi din întreaga lume, devenind marca de ciocolată cea mai ușor de recunoscut, atât prin ambalajul său, cât și prin gustul fin inconfundabil.

Numele mărcii „Milka” este derivat din Milch (germ.: lapte) și Kakao (germ.: cacao). Încă de la apariție, ambalajul Milka este mov, pe acesta fiind imprimate o văcuță pe nume Lila și o vedere panoramică a Alpilor. Milka este unul dintre cele mai iubite branduri de ciocolată, cu un portofoliu extins de produse, format din tablete, praline, batoane, biscuiți și produse de sezon.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri