Sustenabilitatea a devenit tot mai populară și tot mai cool. Londa Professional se alătură brandurilor care susțin și adoră acest concept verde.

Comunicat de presa

Londa înglobează în etica sa această mișcare globală, atât de bună și pozitivă atât pentru noi ca personae, dar mai ales pentru mediu. Astfel, din această toamnă, produsele Londa Professional sunt tot mai ecologice și mai naturale, iar schimbările din saloane încep să își facă simțită prezența. Cum? Atât prin comunicare și branding, dar și prin acțiuni concrete pentru a pune în practică acest concept eco.

Azi, este foarte important să înțelegem cum obiceiurile mici aduc schimbări majore și mai ales impactul pe care-l au asupra mediului. De exemplu, prin reducerea consumului de apă cu doar un minut putem schimba enorm.

Ambalaje reciclabile

Toate tuburile de vopsea Londa Professional sunt fabricate din materiale 100% reciclate: și vorbim atât de tuburile de aluminiu, cât și de dopurile de plastic.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari

Plasticul ambalajelor

Cele mai multe produse de beauty au recipiente de plastic. De ce? Pentru că este un material ușor, robust și sigur. Totodată, el este reciclabil și minimizăm pierderile.

Economisește energie

Cele mai costisitoare resurse pentru un salon sunt căldura și apa caldă. Cum poți face o schimnare? Ideal este să optezi pentru o temperatură ambiantă mai scăzută și tot așa, poți spășa prosoapele la un program mai efficient termic. Dacă mașina de spălat dispune de programe eco, folosește-le!

De asemenea, prin reducerea temperaturii din salon cu doar 1°C, poți determina o scădere a consumului cu 5-10%. Folosește apă călduță, nu fierbinte atunci când clătești părul clientelor, pentru că este o temperatură suficientă cât să îndepărteze eficient murdăria.

O idee excelentă este aceea de a încheia spălatul pe cap al clientei cu apă rece, pentru că este mult mai sănătos pentru păr și chiar oferă strălucire.

Înlcuiește becurile halogene cu leduri sau folosește-te de lumina naturală

Din fericire, ledurile imită foarte mult lumina naturală. În rândul acestor echipamente intră și aerul condiționat, care trebuie folosit doar atunci când este absolut necesar, iar mașina de spălat, dacă este A++ sau A+++ consumă mai puțină energie cu 25-40% față de o mașină de spălat clasa A.

Nu irosi apa!

Înainte de a clăti culoarea, nu uita de emulsie. Aceasta reduce petele de pe piele și accelerează procesul de clătire. Astfel, nu mai irosești apă.

Spală prosoapele doar atunci când mașina de spălat este plină

Cantitatea de apă și energie folosite este similară, chiar dacă mașina de spălat este plină sau pe jumătate. Optează pentru detergenți eco-friendly, iar dacă olosești prosoape de unică folosință asigură-te că sunt biodegradabile și reciclabile.

Reciclează, refolosește, redu

Începe prin a recicla produsele din salor: hârtie și carton, plastic, sticlă și aluminiu, unde includem tuburile de culoare și foliile de aluminiu folosite în procesul de decolorare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri