ROASTELIER by NESCAFÉ vine în sprijinul cafenelelor și al antreprenorilor locali pentru a-i ajuta să își creeze propriul blend de cafea în locațiile lor.

Comunicat de presă

ROASTELIER™ by NESCAFÉ, cea mai nouă soluție de prăjire a cafelei din cadrul Nestlé Professional, divizia Nestlé dedicată sectorului Out of Home, devine disponibilă și în România. ROASTELIER™ by NESCAFÉ simplifică arta prăjirii cafelei și o face accesibilă - acest lucru este posibil datorită tehnologiei INTELLIRoast™ și a unui sistem patentat de prăjire și filtrare a cafelei.

„După lansările ROASTELIER™ în țări ca Grecia, Japonia, Italia, sau țările din nordul Europei aducem acum această soluție și în România. În ultimii ani, am observat o creștere pe piața cafelei și vrem să facem acest domeniu mai accesibil atât pentru antreprenori, cât și pentru clienții acestora, care se vor putea bucura de o cafea premium în locațiile lor preferate. Ne dorim ca ROASTELIER™ by NESCAFÉ® să fie următorul pas în domeniul cafelei pentru cei care vor să facă trecerea de la o simplă cafenea către o prăjitorie în toată regula și să își diversifice sursele de venit. Suntem convinși că expertiza noastră, împreună cu pasiunea lor, vor da naștere la blenduri de cafea de cea mai bună calitate și că, astfel, vom contribui împreună la dezvoltarea acestui segment” a declarat Ovidiu Tunaru, Business Executive Officer Nestle Professional - România, Bulgaria și zona Adriatică.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare

Prin intermediul acestei soluții, consumatorii pot accesa o selecție de cafele Arabica de top din întreaga lume, obținute în mod sustenabil. Sortimentele produse în Columbia și Brazilia pot fi utilizate ca atare, dar pot fi și personalizate, pentru a crea un blend unic pentru fiecare consumator. De asemenea, ambalajul produsului final poate fi personalizat cu elementele de branding specifice fiecărei cafenele.

În plus, clienții noștri au acces la un aparat de prăjire a cafelei de ultimă generație care se bazează pe tehnologia INTELLIRoast™. Acesta combină beneficiile prăjirii pe pat fluid cu utilizarea unui software intuitiv patentat și un sistem de gestionare a deșeurilor, proiectat să obțină rezultate constante în prăjirea cafelei, de fiecare dată.

Pe lângă accesul la această tehnologie, utilizatorii vor beneficia de sesiuni de training susținute de experții ROASTELIER™ by NESCAFÉ®, dar și de servicii personalizate - acestea vor putea fi accesate prin intermediul platformei Nestlé Professional, iar clienții noștri se vor bucura de sprijin la fiecare pas al călătoriei pentru transformarea cafenelei într-o experiență ROASTELIER™, deblocând în același timp noi fluxuri de venit pentru afacerile lor.

Aflați mai multe despre ROASTELIER by NESCAFÉ pe site-ul companiei:
https://www.nestleprofessional.ro/solution/roastelier

Foto fr si main: De la Ilja Generalov /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri