SanoVita a lansat 4 mixuri de nuci și fructe uscate

Crude, coapte, dulci sau sărate – să ai energie pentru toate!

Comunicat de presa

Dacă în cazul altor gustări stai de două ori să te gândești dacă sunt sau nu sănătoase, în cazul nucilor acest lucru nu se aplică. Nucile, în special cele fără adaosuri mari de zahăr sau sare în exces, sunt perfecte pentru când vrei să „ronțăi” ceva, când vrei ceva bun care să-ți țină și de foame – și de poftă!

Când lista de TO DO e prea mare şi energia începe să scadă, ia-ţi o pauză şi încearcă noile mixuri de nuci şi fructe uscate de la SanoVita!

Cele patru sortimente sunt perfecte pentru orice ocazie!

  • Fun Mix are ceva pentru fiecare - migdale și arahide coapte și sărate delicioase, semințe de dovleac pline de nutrienți, năut și boabe de mazăre crunchy.
  • Tropical Mix vine cu un aer exotic și cu fructe culese din întreaga lume - stafide, curmale, fulgi de cocos, goji, merișor, ananas, mango, chiar și papaia.
  • Royal Mix aduce pe masă reginele nucilor, în stare pură, raw – migdale, caju și alune de pădure crude.
  • Fruit Show este acel „ceva dulce”, dar fără zahăr adăugat - stafide, curmale, goji și caise, toate uscate și presărate cu fulgi de cocos.

Mixurile de nuci sunt perfecte pentru gustările tale din timpul zilei, atunci când ești în căutarea unui snack rapid și sănătos. Totodată, poți alege să le pui și în bolurile nutritive, peste cereale, müsli sau în salate. Oricum alegi să le consumi, știi că te poți baza pe mixurile de nuci de la Sano Vita!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri