Centrul comercial dedică un program impresionant destinat pregătirii populației pentru situații de urgență

Comunicat de presă

Până pe 24 septembrie, Centrul Comercial Auchan Titan, alături de Inspectoratul General de Poliție al Capitalei, a pregătit pentru vizitatori un program de informare despre prevenirea criminalității, susținut de o prezentare unică a dotărilor celor mai importante instituții din domeniu. Va fi o ocazie rară pentru vizitatorii curioși să se întâlnească cu universul fascinant și misterios al investigațiilor criminalistice.

Cu sprijinul Institutului de Cercetare și Prevenție a Criminalității, la parterul Galeriei Comerciale (parter, între Magazinele H&M si C&A), se va desfășura un program de activități informative despre prevenție, dedicat publicului larg. Vor fi expuse truse criminalistice pentru prelevare de urme și probe, unde vizitatorii curioși își pot lua amprentele. Cu ajutorul Institutului Național de Criminalistică, va fi expus un Laborator Criminalistic de Cercetare mobil, o mașină jeep pentru situaţiile extrem de dificile, cum ar fi prăbuşirea unui elicopter sau alte dezastre, dotat cu echipament pentru identificarea victimelor în cazul dezastrelor, indiferent de condițiile climaterice.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei

Pe 23 septembrie, în intervalul 10:00 – 15:00, Direcția Rutieră a Poliției Capitalei va aduce în fața publicului cea mai nouă versiune de autospecială din dotare. Autospeciala este dotată cu cel mai recent aparat de radar, aparat drug test și etilometru, cât și cu ochelari care simulează starea de ebrietate.

Pe 24 septembrie, între orele 10:00 – 15:00, Serviciul pentru Intervenții și Actiuni Speciale va fi prezent în proximitatea intrării dinspre Raiffeisen Bank cu o autospecială, echipaj pirotehnic, un robot pirotehnic și doi operator

Măsuri sporite de protecție în mall pentru #shoppingînsiguranță

Iris Titan Shopping Center controlează traficul respectând recomandările autorităților: masca de protecție este obligatoriu a fi purtată de către toți angajații și clienții, iar centrul comercial a implementat un sistem pentru verificarea temperaturii la intrare și asigură distanțarea socială de minimum 2 metri, pentru un shopping responsabil și în siguranță. Totodată, aerul din centrul comercial este filtrat și schimbat o dată la trei ore, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.

Principiile de bază ale mașinii CNC Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Mai multe informații despre campaniile și promoțiile în desfășurare descoperiți pe https://centrulcomercialauchan.ro/auchan-titan.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri