Vrei să petreci timp cu familia? Ai la dispoziție două funcții noi pentru copii!

Serialele și filmele sunt mijloace importante prin care copiii relaționează cu lumea. Îi ajută să învețe despre locuri noi, să petreacă timp cu familia sau prietenii și să înțeleagă alte perspective.

Comunicat de presă

De aceea, lansăm două funcționalități noi pentru a veni în sprijinul familiilor care doresc să urmărească împreună serialele și filmele preferate sau să descopere noi titluri îndrăgite, de la filme de fantezie, precum Wish Dragon, la seriale de acțiune și aventură, precum Ridley Jones.

În primul rând, e-mailurile de recapitulare pentru copii (trimise bisăptămânal) vor oferi părinților o perspectivă mai amănunțită asupra preferințelor copiilor și noi modalități de a le explora interesele, cum ar fi:

  • recomandări bazate pe serialele și filmele preferate ale copilului;
  • foi de colorat care pot fi imprimate, inspirate de personajele preferate ale copilului;
  • teme de top sau liste cu subiecte interesante care afișează tipurile de programe pe care le preferă copilul (ex.: știință, prietenie);
  • sfaturi despre cum să folosești funcțiile pentru copii pe Netflix.

În al doilea rând, lansăm rândurile Top 10 pentru copii, cu cele mai populare titluri pentru copii din țara ta.

Am observat faptul că rândurile Top 10 îi ajută pe abonați să găsească titluri, iar pentru noi a fost mereu important să susținem familiile în a lua decizii cât mai bune. De aceea, oferim o mare varietate de instrumente sigure (și distractive) pentru publicul mai tânăr, cum ar fi profilurile pentru copii, categoriile de vârstă personalizate și codurile PIN pentru blocarea profilurilor. Fie că e vorba de recitarea replicilor preferate alături de prieteni sau de râsetele din timpul serii de filme în familie, titlurile populare îi pot ajuta pe copii și pe familii să găsească ceva de vizionat cu drag, împreună.

Niciodată nu a fost mai ușor să aducem copiii, familiile și prietenii mai aproape de povești din întreaga lume.
Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri