Indiferent de ocazie, eleganța fără efort este întotdeauna o victorie.

Comunicat de presă

Noile modele care se alătură colecției Pandora Timeless prezintă siluete delicate, inspirate de trandafiri, pentru a obține un look modern, dar în același timp clasic.

„Motivul trandafirului este noutatea colecției și reprezintă puterea de a înflori chiar și atunci când vremurile sunt grele”, afirmă Francesco Terzo și A. Filippo Ficarelli, VP Creative Directors, Pandora. „Estetic, forma geometrică a trandafirului completează limbajul vizual clasic și contemporan al colecției Pandora Timeless”.

Versatile și ușor de asortat, noile piese pot fi purtate în seturi, sau în diverse combinații pentru a obține un look unic. Realizate cu măiestrie și finisate manual din materiale de calitate, aceste bijuterii delicate sunt concepute pentru a rezista o viață întreagă - un cadou strălucitor pe care persoana iubită îl va păstra pentru totdeauna.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume AVON lansează Today Tomorrow Always: Wonder, parfumul care te poartă într-un univers romantic și plin de speranță

Colierul cu pandantiv Cercuri duble strălucitoare și Cerceii rotunzi completează stilul fiecăreia.

Inelul statement Petale de Trandafir prezintă straturi de petale delicate formate din pietre strălucitoare suprapuse.

Celelalte inele precum, inelul Cercuri Duble strălucitoare, inelul Petale de trandafir și inelul cu trei benzi strălucitoare scot orice ținută din anonimat.

#SomethingAboutYou #PandoraTimeless


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri