Cosmetice organice Made in Romania cu ingrediente naturale si apa Kangen!

Comunicat de presă

PORE-FLAWLESS primer - 20 ml

Un primer conceput cu ingrediente naturale eficiente, menit să netezească pielea și să acopere porii. Formula cremoasă și ușor pigmentată matifiză tenul, oferind un aspect proaspăt și întinerit.

Contine:

  • squalan
  • alge marine
  • pudră de bambus

Beneficii: matifiază tenul și umple porii, se poate utiliza și ca bază de machiaj, cu efect de lungă durată.

Utilizare: Se aplică o cantitate mică de produs pe toată fața sau pe anumite porțiuni, după utilizarea cremei de zi. Se întinde uniform și temeinic.

Blooming Sensuality, parfum semnătură – EDP 30 ml

Let me introduce myself:

  • Nota mea dominantă exploreazaă mixul de vanilie, ambră și balsamul de Peru.
  • Mă deschid cu note de bază senzuale și citrice, compuse din vanilie și bergamotă.
  • Balsamul de Peru, ambra, florile de patchouli, lacramioarele și liliacul formează notele de mijloc. Aromele proaspete și fructate de mandarine & bergamotă se regăsesc în notele de varf.

Golden Elixir: ulei de plajă cu particule aurii SPF 30 - 50 ml

Compoziția Golden Elixir, ce are la bază ulei de morcov, monoï de Tahiti, neroli, moringa și ylang-ylang, oferă un bronz strălucitor și sănătos. Produsul se aplică cu ușurință hidratând pielea în profunzime, fără a avea un efect uleios. Textura aurie și parfumul delicat te vor cuceri iremediabil.

Contine:

8 surse bioactive de antioxidanți,8 surse bioactive pentru regenerare, 6 surse bioactive pentru hidratare, 4 surse bioactive pentru protecție UVA-UVB.

Utilizare: Aplică pe pielea uscată cu 20 de minute înainte de expunerea la soare. Are factor protecție solară 30.

Beneficii: Ajută pielea să se bronzeze rapid datorită uleiului de morcovi și a particulelor aurii; efect strălucitor.

Narumi: cremă de corp bronzantă cu ciocolată și pepene - 100 ml

Cu crema organică bronzantă Narumi poti evada în paradis. Uleiurile de nucă de cocos și migdale vor hidrata în profunzime, în timp ce untul de cacao va conferi pielii tale un bronz aramiu instantaneu. Te vei îndrăgosti iremediabil de parfumul delicios de ciocolată & pepene și de textura cremoasă, beneficiind de hidratare intensă toată ziua.

Aplică pe pielea curată și uscată. Tapoteză produsul cu ajutorul degetelor pentru a obține o tentă uniformă de bronz. Produsul rezistă pe piele până la 12 ore.

De ce este special?

  • Unt de shea. Acesta asigură elasticitatea pielii.
  • Unt de cacao. Având o acțiune emolientă, antirid și cicatrizantă, oferă fermitate pielii.
  • Mătase. Extrem de hidratantă, previne deshidratarea pielii

Set de corp Body Glow- bronz rapid și strălucire


Setul Body Glow conține două dintre cele mai apreciate produse din gama IEHANA. O cremă de corp autobronzantă cu ciocolată și pepene și un ulei accelerator de plajă cu SPF 30. Două produse formulate să îi ofere pielii tale un bronz rapid și o piele aurie.

Include:

Narumi - cremă de corp bronzantă cu ciocolată și pepene - 100 ml

Golden Elixir - ulei de plaja cu particule aurii SPF 30 - 50 ml

PRODUSELE IEHANA SE GASESC IN ROMÂNIA PRIN ONLINE SHOP iehana.com / douglas.ro, precum si in magazinele Douglas din AFI Palace Brasov si Iulius Mall Cluj-Napoca.

POVESTEA IEHANA COSMETICS

Iehana este brand românesc, o afacere de familie, pornită la Breaza în anul 2013, de Iulia si Medeea Iancu, adica mama si fiica. Ideea s-a născut în clipa descoperirii beneficiilor apei Kangen, cand cele doua s-au gândit să puna bazele propriului brand, cu ajutorul unei inovatii: Apa Kangen. O apă pura, alcalină, ionizată și anti-oxidantă, având un puternic efect de rejuvenare a pielii, recunoscută internațional pentru proprietățile miraculoase, dar nefolosită până atunci în cosmetice.

În filosofia japoneză, „Kangen” reprezintă „întoarcerea la origini”.

Inovația lor se află în primul rând în includerea apei Kangen în cosmetice, completata de o tehnologie proprie, brevetata, de extragere a principiilor active din plante folosind aceasta apa alcalină. Extractele din plante sunt proaspete, autohtone, in laboratorul de la Breaza folosindu-se propriile resurse pe cât de mult posibil, in ideea de a fi un brand sustenabil.

Retetele inovative dezvoltate de Iulia Iancu folosesc doar ingrediente naturale, deoarece echipa Iehana a reușit să aclimatizeze la Breaza plante unice precum: floarea de colț, gențiana tibetană, moringa, schisandra, aronia și goji, si multe altele, folosind doar îngrașaminte vegetale pentru a susține culturile.

Iehana Cosmetics s-a dezvoltat cu respect pentru natură și mediul înconjurator. Recipientele produselor Iehana sunt din sticla violet, Miron, menită să păstreze ingredientele cât mai proaspete, in timp ce cutiile și sticlutele sunt fabricate din material 100% reciclabil.

Gama de produse Iehana Cosmetics este lipsită de ingrediente chimice precum parabeni, coloranți sintetici, siliconi, etcetera. Formulele produselor sunt în conformitate cu reglementarile europene Ecocert.

Brandul Iehana iubeste natura si este ferm împotriva testarii produselor pe animale.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri