Momentul băiței este un moment special pentru cei mici. Descoperiți alături de Johnson's® cum să uniți igiena, distracția și învățămintele importante într-o experiență unică.

Comunicat de presă

Rutina băiței este primul gest de îngrijire personală, pe care, fără să-și dea seama, copiii îl resimt ca fiind o rutină necesară pentru starea lor de bine, atât fizică cât și emoțională. Deși raportul Johnson’s® World arată că 84% dintre părinți spun că acest moment este unul dintre favoritele lor și ale copiilor, mulți încă subestimează puterea și beneficiile acestuia. Adevărul este că, încă de la naștere, baia permite crearea unui spațiu multisenzorial în care se întărește legătura dintre părinți și copii.

Este un moment de relaxare chiar și a celor mai neliniștiți bebeluși și oportunitatea perfectă pentru a se distra împreună și în același timp a stimula abilitățile motorii ale celor mici, lăsându-se purtați de creativitate. Johnson’s® vă oferă ghidul pentru a crea un mediu sigur și confortabil pentru toate acestea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Adevărul despre dinții superbi pe care-i afișează Luis Gabriel. Ce spune medicul stomatolog care s-a ocupat de construcția lor 

Sfaturi pentru a transforma baia în cel mai iubit spațiu

Abilitățile copiilor se dezvoltă pe măsură ce cresc și la fel și pielea lor. Caracteristicile pielii, mai ales atunci când sunt bebeluși, sunt foarte diferite față de cele ale unui adult. Aceasta este mai subțire cu până la 30%, este mai vulnerabilă la orice amenințare și nu reacționează foarte bine la schimbările de la căldură la frig. Așadar, este necesar să luați în considerare câteva detalii pentru a obține o experiența perfectă:

Controlați temperatura apei. În cazul unei pieli de bebeluș, cel mai bine este să păstrați temperatura apei sub 37 °. Este important să amestecați apa cu mâinile, astfel încât să nu existe zone mai fierbinți decât altele și să testați temperatura prin scufundarea interiorului încheieturii mâinii.

Caria dentară – ce este și cum se tratează A fost lansat primul centru de igienizare dentară din România

Folosiți formule hipoalergenice. Dacă le faceți baie doar cu apă, veți elimina doar 65% din grăsimi și murdărie (nu veți ajunge la impuritățile liposolubile rămase în spatele scutecelor și hainelor care le pot degrada bariera delicată și protectoare a pielii). În plus, în zonele în care apa este foarte dură, aceasta poate usca pielea bebelușului și poate provoca iritații, roșeață etc. Pentru o curățare profundă, vă recomandăm importanța utilizării unui produs sigur, hipoalergenic și delicat conceput pentru bebeluși precum loțiunea de spălare 2-în-1 Johnson's® Cottontouch ™. Pentru ca rutina să fie perfectă, vă recomandăm să finalizați momentul de baie cu un masaj profund cu Loțiunea Cotton Touch ™.

Verificați ingredientele produselor. Verificați dacă produsele cosmetice selectate nu au ingrediente nocive, cum ar fi ftalați, sulfați, alcool sau săpun. Garanția de siguranță Johnson’s® vă simplifică acest pas. Gama Cottontouch™ realizată din bumbac natural, special concepută pentru un pH echilibrat este perfect pentru pielea sensibilă a nou-născutului. De asemenea, această gamă nu lasă reziduuri sau urme lipicioase.

Aliați-vă cu mirosuri familiare. Știați că există studii care arată că produsele de baie cu parfumuri simple și plăcute au efect pozitiv asupra stării de spirit a bebelușului dumneavoastră? Alegeți-le pe cele care utilizează ingrediente de cea mai înaltă calitate și care sunt testate de către medicii pediatri și dermatologi. Produsele Cottontouch ™ conțin bumbac natural și un parfum vesel, subtil și stimulant, care evocă emoții pozitive, crește interacțiunea părinte-copil, motivând în același timp băi mai lungi, într-o dispoziție veselă.

Ajută bariera naturală a pielii bebelușului. Microbiomul pielii unui bebeluș nu este pe deplin stabilit în primele câteva săptămâni sau chiar luni de viață, dar se dezvoltă în primul an. Protejarea pielii delicate a nou-născutului și păstrarea unui microbiom al pielii intacte și sănătoase este o provocare, dar importantă. Vă recomandăm utilizarea produselor care încurajează rutina și contactul cu pielea, menținând pH-ul natural al pielii unui copil și păstrând umiditatea, pentru a ajuta la dezvoltarea naturală a acestuia. Gama CottonTouch ™ a demonstrat clinic că nu influențează dezvoltarea microbiomului pielii la nou-născuții cu vârsta de până la 6 luni.

Burete, da sau nu? Menținerea pielii bebelușulu întodeauna curată, cu o baie obișnuită este esențială pentru starea lor de bine. O baie cu buretele pentru bebeluși este, de asemenea, o modalitate minunată de a stimula simțurile bebelușului, ajutând la dezvoltarea lor chiar de la început!

Rutina de masaj. Includerea masajului în rutina de baie este un moment care transmite o atingere benefică, blândă și o interacțiune părinte-copil care îl va ajuta pe bebeluș să se relaxeze și să doarmă mai bine. În plus, contactele fizice frecvente și masajele pozitive sporesc stima de sine și capacitatea de a interacționa cu mediul. După o baie caldă, vă recomandăm să îi faceți celui mic un masaj ușor cu loțiunea Cottontouch ™ sau cu uleiul Cottontouch ™ pentru îngrijirea ușoară și delicată a pielii sensibile a nou-născutului.

Pentru aceste momente speciale, Johnson's® vă oferă gama CottonTouch ™, care a demonstrat clinic că nu influențează microbiomul pielii care este în curs de dezvoltare la nou-născuții cu vârsta de până la 6 luni și este potrivit pentru bebeluși încă din prima zi, datorită pH-ului echilibrat și a amestecului cu bumbac natural. O gamă de produse delicate și potrivite pentru pielea celor mici, care își asumă, de asemenea, angajamentul Johnson’s® de a elabora cu atenție toate formulele sale, astfel încât acestea să fie delicate și cu mediul.

JOHNSON’S® loțiune de spălare 2-în-1 CottonTouch™: Această loțiune de spălare pe bază de apă este realizată din bumbac natural, special concepută pentru un pH echilibrat perfect cu pielea sensibilă a nou-născuților. Protejează cu delicatețe pielea sensibilă a nou-născuților încă din prima zi de viață , se clătește cu ușurință și nu lasă reziduuri.

JOHNSON'S® loțiune CottonTouch™ pentru nou-născuți: Această loțiune pe bază de apă hidratează și protejează pielea delicată a nou-născuților încă din prima zi de viață. Este atât de ușoară și de fină încât nu lasă reziduuri sau urme lipicioase..

JOHNSON'S® ulei CottonTouch™: Ulei CottonTouch™ este combinat cu bumbac natural și este conceput special pentru pielea delicată și sensibilă a nou-născuților. Uleiul se absoarbe repede și protejează pielea delicată a bebelușului încă din prima zi.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri