Blândețea este o alegere puternică și curajoasă, calea către o schimbare adevărată și progres.

Comunicat de presa

Să fii părinte implică multe îndoieli și nesiguranță, cu toate acestea, un lucru este comun tuturor părinților: delicatețea. Părinții cred că pot transforma lumea pentru a-și vedea copiii fericiți în același fel în care Johnson’s® crede în imensa putere transformatoare a delicateței în lume. Un simplu gest delicat poate inspira altele. Blândețea este o alegere puternică și curajoasă, calea către o schimbare adevărată și progres.

În această privință, oamenii de știință Johnson’s® au căutat ani de zile un ingredient pe care să îl poată include în formulele produselor pentru a putea îmbunătății experiența din timpul băiței. Au descoperit faptul că pot transforma momentul băiței nou-născutului prin infuzarea produselor cu un ingredient unic: bumbacul natural. Exploatând aceste noi descoperiri, brandul și-a creat propria gamă CottonTouch™, toată gama de produse având în compoziție bumbac. Gama CottonTouch ™ include JOHNSON'S® Loțiune de spălare Cottontouch™, JOHNSON'S® Ulei Cottontouch™ și JOHNSON’S® Loțiune Cottontouch™.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai încurajatoare citate despre succes

Gama Johnson’s® CottonTouch™ este concepută special pentru pielea sensibilă a nou-născuților, deoarece bumbacul este absorbant, moale și hipoalergic. Sentimentul plăcut lăsat de bumbac este în special important atunci când vine vorba de pielea sensibilă a bebelușului, acesta fiind motivul pentru care nou născuții sunt înfășați în pături de bumbac.

Această gamă de produse nu interferează cu dezvoltarea microbiomului pielii la nou născuți ( dovedită clinic până la vârsta de 6 luni). Atunci când bebelușii se nasc, pielea copilului este cu până la 30% mai subțire decât cea a adulților, deci are nevoie de îngrijiri atente și foarte delicate. Prin urmare, întreaga gamă de produse CottonTouch ™ este potrivită pentru bebeluși încă de la naștere, datorită PH-ului echilibrat, senzației sale ultra ușoare și a conținutului său pe bază de bumbac natural. O gamă de produse delicate pentru pielea celor mici care iși asumă și angajamentul Johnson’s® de a elabora cu atenție toate formulele sale, astfel încât acestea să fie delicate și cu mediul înconjurător, pentru că lumea în care cresc copii influențează dezvoltarea lor.

JOHNSON'S® Loțiune de spălare Cottontouch™: Această loțiune de spălare este combinată cu bumbac natural, fiind concepută special pentru pielea sensibilă a nou-născuților și având un pH perfect echilibrat. Spuma extrem de ușoară curăță și protejează cu delicatețe pielea sensibilă a nou-născuților încă din prima zi de viață. Această loțiune de baie și de spălare a corpului pentru nou-născuți se clătește ușor și nu lasă reziduuri.

JOHNSON’S® Loțiune Cottontouch™: Această loțiune pe bază de apă, hidratează și protejează pielea delicată încă din prima zi de viață. Este atât de ușoară și de fină încât nu lasă reziduuri sau urme lipicioase.

JOHNSON'S® Ulei Cottontouch™: Uleiul CottonTouch™ este combinat cu bumbac natural și este conceput special pentru pielea delicată și sensibilă a nou-născuților. Uleiul se absoarbe repede și protejează pielea delicată a bebelușului încă din prima zi.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri