27 Februarie 2020 publicat în Noutati 42 share-uri

AVON lansează noua colecție Charming din gama de skincare Encanto, care conține 6 produse delicate de îngrijire a corpului.

Comunicat de presă

Cu ocazia sărbătorii îndrăgostiților, AVON aduce iubirea mai aproape în arome parfumate cu noua colecție Charming din gama Encanto, care conține 6 produse delicate de îngrijire a corpului pentru Ea.

Într-o cutie cadou elegantă și exclusivă, setul conține produse variate, cu aromă dulce, gata să alinte pielea și să ofere un ritual unic și senzual pasionatelor de frumusețe încântătoare.

Spray-ul de corp parfumat este o oază de relaxare. Alcătuit dintr-o formulă ușoară și parfumată, acesta revigorează plăcut pielea.

Crema de mâini hidratantă are beneficii hrănitoare asupra pielii, ajutând-o să rămână catifelată și fină. Cu un parfum îmbietor, crema se absoarbe ușor în piele și acționează rapid.

Gelul de duș hidratant este un ajutor de nădejde pentru băile relaxante. Fără să usuce la fel ca un săpun obișnuit, gelul de duș curăță delicat și hidratează pielea în profunzime.

Uleiul de corp hidratant, cu textură ușoară care se absoarbe rapid, oferă aceeași stare de bine pielii, printr-un proces complex de hidratare și catifelare.

Loțiunea de corp parfumată este o încântare dulce pentru piele, disponibilă și în variantele Irresistible și Fascinating.

Apa de toaletă cu o aromă creată de un parfumier celebru completează ritualul de îngrijire și asigură prospețime pe toată durata zilei.

Noua gamă este creată prin alăturarea aromată a celor mai dulci ingrediente: ananas dulce, mure suculente și lemn de santal, pentru femeile care își doresc hidratare intensă timp de 48 de ore, cu ajutorul uleiurilor prețioase și a texturii bogate a produselor.

Gama Encanto Charming este disponibilă în broșura AVON din luna februarie, iar produsele pot fi achiziționate atât individual, cât și în 2 seturi promoționale, speciale pentru a fi oferite persoanei iubite:

Produse individuale

- Spray de corp AVON Encanto Charming, 100 ml

- Cremă de mâini AVON Encanto Charming, 30 ml

- Gel de duș AVON Encanto Charming, 200 ml

- Ulei pentru corp AVON Encanto Charming, 100 ml

- Loțiune de corp AVON Encanto Charming, 250 ml

- Apă de toaletă AVON Encanto Charming, 50 ml

Seturi promoționale

Set aromat AVON Encanto Charming cu 5 produse: Loțiune de corp, Spray de corp, Cremă de mâini, Apă de toaletă, Gel de duș


Sunt Nicoleta Ababei @mamapetoc, creator de conținut dar, mai ales, creator de emoții. Îmi place să cred că inspir femeile să-ți exploreze cu mai mult curaj latura creativă.

Sunt mama unei adolescente de 17 ani, pictez,...Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri