Cercetări din domeniul cosmeticii au demonstrat că razele UV, combinate cu particulele poluante din aer (oxizi de azot, monoxid de carbon și ozon), reprezintă o adevărată amenințare la adresa sănătății și frumuseții pielii. 

Comunica de presa

Îmbătrânirea accelerată a pielii, apariția petelor întunecate și deshidratarea sunt doar câteva dintre efectele negative date de poluare.

Fiind mereu provocați de a face descoperiri, maeștrii formulatori GALÉNIC au creat noi aliați în lupta împotriva acestor tipuri de agresiuni: colecția Aqua Urban, ce oferă pielii un nivel ridicat de protecție împotriva poluării și a razelor ultraviolete, și gama Masques de Beauté - trei tipuri de măști ce oferă pielii un tratament de purificare, detoxifiere și hidratare, cu efecte vizibile în doar 3 minute.

Produsele Galenic oferă o experiență senzorială unică...

Aqua Urban, protecția invizibilă a tenului tău, zi de zi 

Din gama Aqua Urban fac parte două produse cu textură ultra-fină, invizibilă, ce nu lasă senzația de piele grasă, fiind ideale în orice ritual de îngrijire a pielii și de machiaj. Unul dintre ele oferă protecție SPF 50+,iar celălalt SPF 30+. 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Creme și seruri cu NIACINAMIDĂ care vor face minuni pentru tenul tău Cum să restabilești echilibrul natural al florei vaginale: soluții de durată, ușor de aplicat  

Pentru GALÉNIC, crearea unei formule excepționale începe întotdeauna cu alegerea unor ingrediente inovatoare și  eficiente. În cazul de față este vorba de păpădie, o plantă ce ajută celulele pielii să combată efectele dăunătoare ale poluării și scutul invizibil ce oferă protecție multiplă împotriva radiațiilor UV, a poluării și a radicalilor liberi. 

Momentul tău de răsfăț cu Masques de Beauté

  • Masca de detoxifiere caldă curăță pielea în profunzime, în doar 3 minute. Textura sa cristalină, cu efect ușor de încălzire în momentul aplicării, deschide porii și elimină rapid particulele de poluare, lăsând pielea strălucitoare și catifelată. Iar notele sale florale sunt în acord perfect cu parfumul unic al moscului și al lemnului de santal. 
  • Masca purifiantă rece, cu efect matifiant, diminuează porii și normalizează textura pielii în doar 3 minute. Nu o usucă și îi oferă o curățare delicată, grație caolinului (argilă albă). La contactul cu pielea, produsul creează un efect plăcut de răcorire. Semnătura olfactivă are la bază note florale verzi combinate cu cele fructate de clementină, prune, mosc alb și cedru. 
  • Masca SOS hidratantă îmbunătățește aspectul pielii, oferindu-i o senzație de catifelare și reîmprospătare în doar 3 minute. Pentru a stimula hidratarea pielii, maeștrii formulatori GALÉNIC au dezvoltat o formulă personalizată numită HydroRelax ™. Textura aqua-gel eliberează acidul hialuronic treptat pe suprafața pielii, menținând astfel senzația de confort pentru mai mult timp.

Produsele se comercializează în farmacii. Mai multe detalii puteți găsi pe site-ul www.galenic.ro sau pe pagina www.facebook.com/GalenicRomania.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri