In spaniola Desigual inseamna „inegal”, ceea ce caracterizeaza foarte bine caracterul asimetric al designurilor sale.

Comunicat de presa

Artsy, etnic si exploziv in termeni de imprimeuri si culori, faimos pentru culorile si imprimeurile sale vii, Desigual este unul dintre cele mai populare branduri originare din Spania. Motto-ul sau este „La vida es chula” sau ”Life is beautiful”, si nici nu ar putea fi altul din moment ce sediul este in cosmopolitul oras Barcelona.

Povestea sa incepe in 1984, odata cu designerul elvetian Thomas Meyer, cand acesta avea 20 de ani si se afla in Ibiza. Din 1984 si pana acum, Desigual a creat concepte inedite care au revolutionat piata modei. Ambitia creatorului a fost sa faca ceva complet diferit care sa reflecte individualitatea si unicitatea fiecarei persoane in parte, cu ajutorul unor articole de imbracaminte care sa fie accesibile unui public cât mai larg.

Brandul a crescut mult de atunci si s-a extins initial la nivelul Europei pentru ca mai apoi sa isi deschida magazine in SUA, Asia, si Orientul Mijlociu. Cu peste 320 de magazine in intreaga lume, brandul este prezent acum si in capitale consacrate ale modei precum Paris, New York, Londra si Berlin.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Dislexia e superputerea a mii de copii și adolescenți Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

In spaniola Desigual inseamna „inegal”, ceea ce caracterizeaza foarte bine caracterul asimetric al designurilor sale. Acest concept face ca oamenii sa se simta unici, putin diferiti, in sensul bun al cuvântului si sa se exprime conform identitatilor lor. Cei care poarta hainele Desigual se simt speciali in ele.

Brandul a reusit sa capete atentia lumii cu combinatii pe care le mai regasim si in prezent. „Desigual is not the same” este sloganul care a consacrat brandul si care il impinge mereu catre noi limite.

Ce aduce nou colectia Desigual 2019, „Color is You”?

Hainele din colectia de vara sunt mai Desigual ca niciodata. Combinatiile atipice de printuri si nuante sunt disponibile online pe Solmar-Shop, cei care se ocupa si de intreaga retea de magazine a brandului in România.

Colectia Desigual a acestui sezon se traduce prin atitudine si libertate de creatie. Brandul a mizat pe caracteristicile sale cheie si a oferit stilului casual o noua dimensiune - una a confortului care nu stirbeste din feminitate si veselia culorilor. Toate hainele Desigual au in centrul atentiei buchete de culori care inspira si transmit emotie.

Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine PRwave.ro a aniversat 18 ani pe 18 aprilie Un nou spectacol legendar marca Lord of the Dance la Sala Palatului din București

Anul acesta, designerii Desigual s-au angajat sa aduca veselie, prospetime si autenticitate prin intermediul creatiilor, dar fara sa le lipseasca umorul. Toate produsele sunt pline in detalii, sunt energetice si reflecta spiritul si mostenirea latina.

Colectia merge pe doua mari directii - crearea de noi design-uri, dar si updatarea propriului ADN, iar rezultatul este unul pe masura asteptarilor: look-uri pentru toate gusturile. Desigual isi promoveaza noile haine si accesorii sub manifestul „COLOUR IS YOU”, celebrând diveristatea, originalitatea, iesitul in evidenta si indrazneala.

Denimul, o parte cheie a colectiei de vara 2019. Denimul a fost si ramâne un element central al identitatii Desigual.

Thomas Meyer a creat prima piesa a colectiei Desigual din 1984 - o geaca - din perechi de jeansi pe care i-a readus la viata intr-un stil autentic. Pentru un plus de nonconformism, Meyer a accesorizat geaca cu nasturi de alama si fâsii de piele pe mansete. Cu toate acestea, imaginea care a „furat” atentia, a fost asocierea cu iubitul personaj Disney - Mickey Mouse - care a consacrat brandul si l-a propulsat in presa fashion a vremii.

Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii Școala Încrederii începe o Revoluție în Educație și încurajează românii să spună STOP bullyingului și violenței în școli APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ

La trei decenii si jumatate de la prima colectie, Desigual scoate in evidenta mai mult ca niciodata denimul. Colectia de vara are o multime de perechi de jeansi funki si extrem de confortabili.

Sursele de inspiratie pentru colectia de vara 2019

Designerii Desigual si-au luat inspiratia de peste tot: din pietele colorate, din apusurile de soare, din albastrul infinit al oceanelor, ori al cerului senin.

Tinutelor le-au fost adaugate broderii si brandul a readus la viata unele dintre elementele sale definitorii: faimosul sacou Mickey, robotii, logomania - toate au fost restilizate si incluse in look-uri care ies in evidenta, dar care sunt in tendinta cu trendurile actuale.Colectia Desigual aduce o nota de prospetime si de lejeritate rochiilor care sunt lungi ori midi, foarte lejere ori cu talie definita, insa toate sunt perfecte pentru zilele calduroase de vara.

Pisicile și ploaia - o poveste de dragoste de interior. 15 imagini sugestive care descriu relația pisicuțelor cu ploaia Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire

In colectia de vara, Desigual a revolutionat accesoriile prin imbinarea functionalitatii cu elemente fashion si intotdeauna cu un element supriza.

Gentile si ruscacurile sunt gândite sa fie versatile si sa poata fi purtate in multe ocazii. Desigual a pus accent pe confort si marimi generoase.

Incaltamintea din aceasta colectie pastreaza linia consacrata, dar e mai confortabila ca oricând. Plina de feminitate si de culoare, ea urmeaza doua mari teme: „Exotic” - cu denim original si detalii aurite si „New Exotic” - tesaturi mai conventionale.

Culorile colectiei nu sunt alese intâmplator

Rosul reprezinta tot ce tine de Mexic, este sunetul muzicii ranchera si gustul condimentelor si este intruchiparea printurilor aztece. Cele mai izbitoare articole sunt jachetele care contin o multitudine de culori si broderii floare ori forme ale animalelor ce sunt stilizate cu pietre.

AVON lansează Today Tomorrow Always: Wonder, parfumul care te poartă într-un univers romantic și plin de speranță Cum să eviți burnout-ul explorându-ți pasiunile Atunci când nu mai crezi în nimic, îți rămâne o singură variantă: Să crezi în tine!

Culoarea albastra duce cu gândul la zilele lungi mediteraneene, la pietele marocane pline de mirodenii la vibrantele modele etnice nord-africane. Toate acestea sunt transpuse in rochiile, costumele, kimono-urile si câteva dintre piesele din denim si tricotaje. Gama Denim a fost actualizata cu articole din bumbac 100%.

Albastrul si-a pus amprenta pe jachetele din colectia noua, dar si jachetele mai vechi au primit un upgrade. Pantalonii sunt taiati in moduri noi, unii au talie inalta pe când altii sunt in stil palazzo, iar toate materialele folosite sunt usoare si confortabile.

Desigual, prezent in România prin Solmar-Shop.ro

Veselia si buna dispozitie emanate prin toate creatiile Desigual sunt cele care fac brandul sa evolueze, sa se reinventeze, dar sa continue sa aiba succes cu unele dintre primele sale look-uri.

Este timpul să renunți la a te mai încrede în vorbele goale! Urmărește faptele celor din jur Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie

Acest lucru arata nu numai ca trendurile revin, ci ca structura Desigual este solida si ca oamenilor de pretutindeni le place sa se exprime liber si sa se simta fara mai creativi si mai nonconformisti.

Cu o solida recunoastere la nivel mondial, brandul Desigual este prezent si in România in 6 locatii: 5 in Bucuresti si una in Timisoara. Cei care fac shopping online pot sa capteze puterea culorilor prin intermediul hainelor, incaltamintei si accesoriilor ce se afla la doar un click distanta cu ajutorul magazinului Solmar-Shop, distribuitorul oficial in România. Astfel se asigura ca au acces la cele mai noi colectii si sunt doar la un click distanta de cel mai colorat si mai vibrant brand.

 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri