Creați-vă propria poveste de stil cu noua colecție originală Mickey & Minnie. Noile bijuterii imaginate de Disney și PANDORA reprezintă două dintre cele mai îndrăgite personaje într-o manieră veselă și jucăușă.

Având detalii vintage și siluete clasice, ușor recognoscibile, fiecare design reflectă esența celor două personaje emblematice de la Disney: mintea sclipitoare și imaginația colorată a lui Minnie Mouse, precum și caracterul plăcut și stilul extraordinar al lui Mickey Mouse. Realizată din argint 925 minunat și finisată manual, această serie de bijuterii onorează unele dintre cele mai cunoscute și mai iubite povești Disney.

Combinați ca într-un puzzle cele două inele captivante Silueta lui Mickey și Silueta lui Minnie sau purtați-le pe degete diferite pentru o potrivire perfectă, magică. Sau alegeți brățara bangle deschisă Mickey & Minnie, pe care o puteți împodobi cu noile talismane sclipitoare care le înfățișează pe cele două personaje în ipostaze diferite.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Beneficii pentru copiii personalului din învățământ; Profesorii au obligaţia de a respecta diversitatea – noi amendamente adoptate în Camera Deputaților Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele

#DisneyxPANDORA

Descoperă bijuteriile în magazinele PANDORA şi pe www.pandora.net


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri