27 Decembrie 2018 publicat în Noutati 9 share-uri

Urări de Sfântul Ion în limbajul florilor

advertorial

Sfântul Ioan Botezătorul este unul dintre primii sfinți ai calendarului și, în același timp, prilej de sărbătoare pentru aproximativ 10% din populația țării. De asemenea, numele sfântului, care se traduce prin ”Dumnezeu s-a milostivit” este purtat de mai bine de jumătate de milion dintre românce. Tocmai pentru că numele Ioana este atât de popular, fiecare dintre noi are aproape o femeie dragă, pe care o prețuiește și pe care o felicită de onomastică. Pentru aceste doamne atât de speciale, Băiatul cu Flori oferă o selecție spectaculoasă de buchete și aranjamente florale ”ready to wear” și, de asemenea, cadouri florale ”bespoke”, adică alcătuite exclusiv pentru destinatară. Acestea sunt ”construite” împreună cu cel care le oferă, în funcție de buget și de preferințele celei care le primește.

Trandafirii și orhideele, simboluri ale eleganței

În limbajul florilor, trandafirii și orhideele sunt mesagerii dragostei și ai dorinței. Prin urmare, un buchet sau un aranjament alcătuit exclusiv din astfel de flori, în special în tonuri de roșu, sunt menite doar pentru acea Ioana specială care ți-a furat inima. Totuși, alese în alte culori, atât trandafirii cât și orhideele pot fi dăruite oricărei persoane dragi.

Flori exotice pentru un strop de rafinament

Protea, strelitzia, calele și anthurium sunt incluse în numeroase creații florale semnate de Băiatul cu Flori. Acestea pot fi adaptate atât cadourilor oferite persoanelor apropiate din familie, cât și surprizelor oferite colegilor de birou sau partenerilor de afaceri.

Flori de primăvară în inima iernii

Lalelele, freziile și zambilele se numără printre florile considerate simboluri ale primăverii, îndrăgite de toată lumea. Acestea sunt cu atât mai fermecătoare și mai surprinzătoare atunci când sunt oferite în inima iernii. Nu e nevoie nici de drumuri prin zăpezi, nici de târguri cu vrăjitoare pentru ca acestea se găsesc în atelierul Băiatului cu Flori la doar un telefon distanță.

Geometrii contemporane pentru partenerii de afaceri  

Am lăsat la final cadourile florale destinate exclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor sau colegilor de birou. Acestea trebuie alese cu grijă pentru că fiecare floare transmite un mesaj iar simbolistica lor trebuie studiată în amănunt atunci când sunt comandate pentru o persoană de care te leagă o relație profesională. Alegerea ideală în acest caz este un aranjament simplu, în linii bine definite, contemporane. În ceea ce privește bijuteriile vegetale pentru aceste cadouri, recomandările designerilor sunt orhideele în nuanțe solare, strelitzia, craspedia sau ornithogalum.

Întreaga colecție de flori pentru Sfântul Ioan este disponibilă pe BaiatulcuFlori.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri