Luna noiembrie se distinge ca fiind luna cu cele mai multe și mai mari reduceri, datorită Black Friday.

Vinerea neagră, conceptul american care a fost preluat peste tot în lume, deschide sezonul cumpărăturilor pentru sărbătorile de iarnă. Așadar, până pe data de 16 noiembrie trebuie să ne punem listele de shopping la punct, astfel încât să știm exact ce vânăm în noaptea reducerilor. Pe lângă lucrurile mai costisitoare pe care ți le dorești și pe care ai așteptat tot anul să le prinzi la reducere, ai șansa să cauți și cadouri pentru cei dragi. Am ales câteva site-uri pe care să te orientezi, care anunță reduceri semnificative de Black Friday:

Black Friday e momentul perfect să faceți shopping online în ceea ce privește articolele vestimentare, iar lenjeria intimă nu face excepție. Piesele de lenjerie provocatoare sunt adevărate arme de seducție, iar cu această ocazie vă puteți îmbogăți arsenalul. Să oferi lenjerie cadou e o mișcare îndrăzneață, însă dacă știi că persoana căreia îi este destinată este nonconformistă, cu siguranță va fi un gest apreciat. La SevenSins găsiți piese de lenjerie foarte diversificate, de la seturi sexy până la chemise-uri și halate confortabile, care vor avea reduceri cuprinse între 30% și 60%.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

 E important să avem grijă de noi și să ne protejăm pielea pe tot parcursul anului, însă în perioadele reci e nevoie de și mai multă hidratare. În ceea ce privește produsele de make up, ingredientele sunt foarte importante, mai ales dacă avem anumite sensibilități de care trebuie să ținem cont. Cosmeticele din gama PuroBio sunt făcute din uleiuri și extracte din plante și sunt certificate BIO, nivelul lor de siguranță fiind unul foarte ridicat. Le găsiți La Vegis și dacă tot vor fi reduceri mari, puteți alege și câteva daruri pentru cele mai bune prietene. Produsele de pe site vor avea reduceri de pana la 90% cu ocazia Black Friday.

Moș Nicolae bate și el la ușă, iar cei mici de abia așteaptă sosirea lui. Dulciurile și jucăriile nu lipsesc niciodată din scrisorile adresate Moșilor, motiv pentru care nu pot lipsi nici de pe lista de cumpărături a părinților. Jocurile potrivite îi antrenează imediat pe copii, motiv pentru care sunt la mare căutare cele care dezvoltă anumite abilități strategice, atenția la detalii și creativitatea. La EduClass găsiți jocuri interactive și educative pentru copii, dar și boardgames pentru toate vârstele cu care să vă completați colecția, pe care le veți putea achiziționa cu reduceri de până la 70%.

Vor fi mai multe ocazii de petrecere în perioada ce urmează, iar pentru un party reușit e nevoie de  o organizare pe măsură. Decorațiunile tematice, costumele și propsurile potrivite nu pot lipsi dacă planificăm ceva de efect cu ocazia Crăciunului sau a Anului Nou, motiv pentru care puteți profita de viitoarele reduceri de până la 60% de la Fabrica de Magie, unde găsiți tot ce aveți nevoie pentru o petrecere care să impresioneze pe toată lumea, atât pe cei mici, cât și pe bunici.  

Foto homepage: freestock.org/Pexels

                                          


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri