22 August 2018 publicat în Noutati 1 share-uri

Poate că pentru cei mai petrecăreți și visători dintre noi, gândul că vara este aproape pe sfârșite și că sezonul de toamă se apropie cu pași repezi nu este tocmai îmbucurător.

Desigur, poate că ar fi minunat ca vara să dureze o veșnicie și să ne bucurăm de concediu mult mai des, însă trebuie să privim partea pozitivă a fiecărui anotimp și să ne pregătim fizic i psihic pentru schimbările pe care le implică. Pentru a face tranziția între sezoane mai plăcută, îți propunem câteva idei de activități pe care cu siguranță vei fi fericită să le pui în practică!

Când vorbim despre vară, fiecare persoană are viziuni diferite în funcție de preferințe, însă cei mai mulți vor spune că vara este echivalentul vacanței. Fie că ești în acord cu aceasta sau nu, o vacanță întotdeauna este binevenită, iar explorarea unor noi orașe cu atât mai palpitantă! Astfel, pentru sfârșitul acestei veri sau chiar începutul toamnei, surprinde-ți familia cu o excursie cu tematică sârbească ce presupune vizitarea unor orașe istorice impresionante: Timișoara (România) și Belgrad (Serbia). Cei de la complice.ro se vor ocupa de întreaga organizare și toate detaliile pentru a vă asigura confortul și a avea parte de o vacanță memorabilă!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești!

„Toamna se numără bobocii” sau ... cărțile citite! Chiar dacă nu te mai afli în postura de elev/ student, poți să retrăiești sentimentele din acea perioadă și să îți propui ca toamna aceasta să dedici o mai mare parte din timpul tău liber cititului. Fie că alegi cărți pentru dezvoltare personală, lecturi care să îți ofere teme de gândire și noi perspective sau romane pentru romanticii incurabili, lucrul pe care trebuie să îl ai în vedere este să îți fructifici timpul liber într-un mod cât mai productiv. Acest lucru nu va fi deloc dificil pentru că pe libris.ro găsești o colecție impresionantă de titluri din care poți alege.

Pentru că mai devreme am amintit de școală, în cazul în care îți pregătești micuțul pentru o nouă etapă, atunci trebuie să faci cât mai ușoară trecerea de la o vară plină de joacă la teme și program fix zilnic.

Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri