Praktiker da start proiectelor de inceput de an cu oferte la game variate de produse, chiar din luna ianuarie.


Unelte si materiale de construtii

Pentru amenajarea locuintei, dar si pentru procesul de mentenanta este nevoie, de cele mai multe ori, de achizitia de unelte. Clientii Praktiker beneficiaza luna aceasta de oferte excelente la masina de gaurit si insurubat 10,8 V (99,99 lei), ferastrau vertical 350 W (59,99 lei), polizor unghiular 900 W (99,99 lei) sau ciocan rotopercutor 1.500 W (269,90 lei).


Pentru ofertele acestei luni, Praktiker a pregatit multe alte produse, disponibile atat online, pe site-ul www.praktiker.ro, cat si in magazinele din intreaga tara. Clientii Praktiker pot comanda online produsele pe care le doresc si le pot ridica apoi din cel mai apropiat magazin. Mai mult, pentru achizitiile care depasesc 1,000 de lei, serviciul de transport din magazinele fizice este gratuit, in baza unor termene si conditii. Detaliile complete sunt disponibile accesand acest link.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri