In perioada reducerilor, toate drumurile duc la TEZYO!

Comunicat de presa

TEZYO da startul vanatorii de reduceri. Te asteptam in magazinele TEZYO si pe platforma online www.tezyo.ro, unde, incepand cu 12 ianuarie, vei gasi reduceri de pana la 40%.

La TEZYO, noi credem ca sesiunea de shopping trebuie sa inceapa cu alegerea pantofilor potriviti. Am pregatit pentru tine reduceri la toata colectia de iarna. Fie ca te defineste stilul elegant, clasic, fie ca esti adeptul pantofilor confortabili, aici vei gasi orice pereche de incaltaminte iti doresti, dar si accesoriile care sa iti complimenteze tinuta.

Ca de fiecare data, TEZYO isi doreste sa fie cu adevarat consultantul tau de stil si te ajuta sa iei cele mai bune decizii in ceea ce priveste construirea tinutelor tale. Mizam pe autenticitate, incurajam libertatea de exprimare si venim cu o gama diversa de produse, pentru ca tu sa te poti bucura de aceasta experienta si pentru a avea intotdeauna o multitudine de optiuni. in acest spirit, este momentul ideal pentru a achizitiona brandurile tale favorite, precum Epica, Geox, Image, Emu, Aldo si Le Colonel, Otter, Geox, Clarks, care au acum preturi speciale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

Indiferent ca optezi pentru o clasica sesiune de shopping sau pentru cumparaturile online, de pe site-ul www.tezyo.ro, preturile pentru pantofii tai preferati sau accesoriile beneficiaza de acelasi reduceri consistente.

Ca de fiecare data, TEZYO isi doreste sa fie cu adevarat consultantul tau de stil si te ajuta sa iei cele mai bune decizii in ceea ce priveste construirea tinutelor tale. in acest spirit, este momentul ideal pentru a achizitiona produsele tale favorite, care au acum preturi speciale.

Colectia de iarna inglobeaza modele de incaltaminte si accesorii potrivite oricarui moment sau context, adaptate ultimelor tendinte in moda, pentru ca experienta ta la shopping sa fie una memorabila. TEZYO aduce clientilor sai cele mai fresh trenduri si influente din moda momentului, incurajand autenticitatea si diversitatea.

Bucura-te de reducerile de pana la 40%, de paleta larga de optiuni pe care ti le-am pregatit si completeaza-ti tinutele cu pantofii si accesoriile care ti se potrivesc cel mai bine. Vino in cel mai apropiat magazin din tara sau bucura-te de confortul cumparaturilor online si nu pierde din vedere produsele pe care ti le doresti.

Cumparaturile inteligente incep acum, la TEZYO!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri