Spune drept: de care ori ti s-a intamplat ca la doua zile dupa ce ai fost la salonul de manichiura sa te trezesti cu lacul de unghii ciobit? Si uite asa, dezamagirea.

Afla ca exista solutii. Daca visezi si vrei o manichiura cat mai rezistenta in timp, este important sa tii cont de urmatoarele reguli, te sfatuiesti Catalina Stoica, Nail Expert Jessica Cosmetics.

• Degreseaza bine unghiile. Poti repeta aceasta actiune chiar si de doua ori. Insita bine in santul unghial!
• Ulterior aplica doua straturi generoase de baza ( base coat). Recomandarea expertilor Jessica Cosmetics? Reward, Fusion, Bend don’t break, Critical care, Restoration Rejuvenation. Important este sa fie un tratament care sa se potriveasca unghiilor tale.
TIPS! Intre straturile pe care le aplici, este necesar sa faci o pauza de minim un minut!
• Inca ceva: aplica baza pentru unghii chiar si sub unghie. Ofera protectie si fereste unghia de subtiere.
• Acum e randul lacului de unghii, al culorii. Pensuleaza de mai multe ori! Fii generoasa!
• Ultimul pas? Un lac de sigilare: Top Priority sau Thick.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Păr ultralung și bucle voluminoase, printre tendințele 2023 pentru păr Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Catalina Stoica, expertul Jessica Cosmetics, crede cu tarie, ca, daca acasa, esti riguroasa si aplici zilnic un strat de top coat Brilliance, lacul tau va rezista pe unghii pana la 10 zile. Top coatul Brilliance este creat special pentru a fi aplicat zilnic. El este foarte subtire si foarte lucios, nu ingroasa stratul de culoare.

Sa ai parte de zile colorate!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri