18 August 2017 publicat în Noutati 7 share-uri

Pielea rosie, care ustura si inteapa, este adesea semnul aparitiei dermatitelor iritative. Atunci cand apar, acestea necesita ingrijire cu ajutorul unor produse eficiente, care sa ajute la regenerarea pielii si sa calmeze tesuturile, eliminand senzatia de disconfort.

A-DERMA, brandul pionier al dermatologiei bazata pe plante, ofera produse pentru ingrijirea pielii iritate, ce contin un ingredient activ unic si exclusiv: Ovazul Rhealba®, produs in conformitate cu „Expertiza Botanica Pierre Fabre”. Pentru a garanta performanta incontestabila a produselor, A-DERMA realizeaza, prin cercetare si descoperiri continue, produse noi, ce au la baza tehnologii brevetate. Acestea poarta garantia celor mai inalte standarede de eficienta, calitate si siguranta prin utilizarea extractulului din lastar de Ovaz Rhealba® cu exceptionalele sale proprietati farmacologice.

Pentru ingrijirea pielii iritate, A-DERMA ofera doua game speciale:
• Cytelium – lotiune (100ml) si spray (100ml);
Potrivite pentru dermatitele iritative cu exsudat, ingrijirea bontului de cordon ombilical la nou nascut, veziculele din varicela, intertrigo, zona zoster sau intepaturi de insecte. Aceasta gama este imbogatita cu extract coloidal de ovaz Rhealba®, care calmeaza pielea; oxid de Zinc, ce ofera protectie; suspensie apoasa de silicat de Magneziu, care ajuta la uscarea leziunilor.
Produsele pot fi utilizate pe fata, corp si mucoase externe, fiind recomandata aplicarea acestora de 2-3 ori pe zi. Produsele sunt ideale pentru intreaga familie: nou-nascuti, copii, adulti si varstnici.
• Dermalibour+ – gel spumant (250ml) si crema (50ml);
Gelul spumant de curatare este potrivit pentru igiena pielii fragilizate, predispusa la iritatii exsudative sau uscate. Folosit de 2 ori pe zi pentru curatarea fetei si corpului, acesta calmeaza iritatiile, inhiba dezvoltarea bacteriilor si asigura confortul pielii.
Crema ingrijeste, repara si curata pielea iritata, fiind potrivita pentru dermatite iritative fara exsudat (dermatita periorala, urticarii, eritem fesier, eczema de contact etc.). Se recomanda aplicarea cremei o data sau de 2 ori pe zi, pe zona ce necesita ingrijire speciala. Crema poate fi utilizata pe fata, corp si mucoase externe, si poate fi administrata la nou-nascuti, copii, adulti, precum si la persoane in etate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Îngrijirea și igiena pielii fragile a bebelușului: 7 obiceiuri de evitat 5 Creme și seruri cu NIACINAMIDĂ care vor face minuni pentru tenul tău

Produsele A-DERMA sunt disponibile in farmacii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri