Accesorii Mercedes-Benz dedicate vacantelor

Spune adio excursiilor plictisitoare

„Mai avem mult?” – intrebarea tipica in orice excursie indiferent de durata acesteia. Cu varietatea de accesorii de la Mercedes-Benz Accessories, excursiile devin adevarate experiente pentru ocupantii banchetei din spate a masinii. Printre aceste accesorii se afla suportul Style & Travel pentru modelele populare de tablete ale Apple si Samsung. Stativul poate fi pozitionat orizontal sau vertical, putand de asemenea fi rotit 360°. Suportul este pur si simplu introdus intre bratele tetierelor. Suportul de tablete poate fi utilizat numai impreuna cu o husa de protectie Mercedes-Benz, disponibila separat pentru cele mai populare tablete.

Experientele din calatorie pot fi surprinse cu ActionCam. Suportul acesteia poate fi atasat, de asemenea, pe bratele tetierelor. Suportul este compatibil cu camerele de actiune comune, cum ar fi GoPro sau Rollei. Atat timp cat este montat pe suport, ActionCam poate fi inclinat si rotit 360°. Este recomandata respectarea regulilor relevante privind protectia datelor personale, atunci cand se filmeaza. Din motive de siguranta, este de asemenea recomandat ca locul din spatele scaunului caruia ii este atasat ActionCam-ul sa nu fie ocupat de pasageri in timp ce autovehiculul este in miscare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Aceeasi restrictie se aplica si pentru celelalte elemente auxiliare ale echipamentului Style & Travel care pot fi de asemenea montate intre bratele tetierei, precum umerasele pentru haine, agatatoarea pentru geanta si masa plianta.

Copiii cu varsta intre 3 si 12 ani (grupa de varsta II si III, cu greutati intre 15 si 36 kg) sunt perfect in siguranta in scaunul pentru copii KIDFIX. Scaunul pentru copii poate fi atasat fie prin sistemul standard de fixare a scaunelor de copii ISOFIX / i-size, fie cu centura de siguranta cu prindere in trei puncte. Suporturile laterale inalte asigura o protectie imbunatatita pentru copil in eventualitatea unui impact lateral. Husa eleganta in designul exclusivist Mercedes-Benz este detasabila si usor de curatat. Spatarul scaunului pentru copii este reglabil, putand fi ajustat in functie de inclinatia spatarului scaunului pe care este atasat si are, de asemenea, un distantier integrat. Tetiera poate fi reglata in 11 pozitii. Husele alternative permit personalizarea individuala a designului.

Ghid pentru alegerea mobilierului interior Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023

Paturile si pernele pentru copii Carl sunt o adevarata incantare pentru cei mici. Atunci cand nu este folosita, patura poate fi impaturita si depozitata in interiorul capului ursuletului, devenind astfel o perna.

Prosopul de dus si de plaja Mercedes-Benz este un obiect valoros pentru calatorii, mai ales pentru vacantele de scurta durata la plaja. Prosopul negru este fabricat din bumbac 100% si are dimensiunile 80 x 180 cm. Prosopul de plaja este fabricat in Germania si are un design clasic, simplu, accentuat de steaua Mercedes.

Scaunul negru pliant de la Mercedes-Benz este ideal pentru a te face confortabil imediat ce ai ajuns la destinatie. Steaua brodata pe fata, precum si inscriptia Mercedes-Benz brodata pe spatele spatarului asigura un design atragator. Scaunul, livrat impreuna cu o geanta de transport potrivita, are un suport pentru bauturi in fiecare cotiera si poate sustine o greutate de pana la 160 kg.

5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Bicicletele nu trebuie sa lipseasca dintr-o vacanta de vara

Bicicletele pot fi transportate cu usurinta pe suportul de bicicleta cu prindere pe hayon din colectia Mercedes-Benz Accessories. Suportul a fost conceput special pentru vehiculele Mercedes-Benz si poate fi atasat masinii fara mari eforturi. Acesta poate transporta pana la trei biciclete, si este potrivit pentru biciclete electrice cu o greutate totala de pana la 60 kg.

Suportul a fost testat in conditii aflate peste cerintele legale si asigura un standard de siguranta deosebit de ridicat. Centurile de prindere sunt prevazute cu un dispozitiv de fixare cu eliberare rapida. Daca suportul nu este necesar, acesta poate fi pliat in husa de depozitare disponibila, pentru o cat mai buna ergonomie.

Bicicleta pentru drumetii Aventura de la Mercedes-Benz este ideala pentru plimbarile cu biciclete pe toate tipurile de teren. Bicicleta de culoare neagra cu un design exclusivist are un cadru de aluminiu de calitate superioara si vine cu jante de 28 inchi, discuri de frana, dinam, cos pentru bagaje, aripi si suspensia tip furca. Bicicleta, dezvoltata si fabricata in Germania de catre Focus pentru Mercedes-Benz, are o inaltime a cadrului de 50 cm, 27 de viteze si cantareste aproximativ 15,6 kg.

Bicicleta montana Raven poate fi recomandata pentru calatoriile off-road. Cadrul stabil si usor, realizat din carbon, este disponibil in patru dimensiuni (inaltimea variind intre 38/42/46/50 cm) si are jante de 27,5 inchi pentru cele doua cadre mai mici, respectiv 29 inchi, pentru celelalte cadre. Echipamentul include suspensia tip furca si frane pe disc. Bicicleta montana a fost dezvoltata si fabricata in Germania de catre Focus pentru Mercedes-Benz. Are 22 de viteze si cantareste aproximativ 11,4 kg.

Bicicleta pentru incepatori de la Mercedes-Benz - Learning Bike - este ideala pentru cei neexperimentati cu mersul pe bicicleta: aceasta are un cadru usor de aluminiu colorat intr-un roz vesel si anvelope de 12 inch "Schwalbe Big Apple". Rotorul este echipat cu o suspensie, precum si prinderi de siguranta. Manerele si jantele sunt vopsite in galben. inaltimea reglabila a scaunului, intre aproximativ 41 si 47 cm, permite ajustarea individuala. Bicicleta cantareste aproximativ 3,7 kg si este potrivita pentru copii cu varste de peste 3 ani si/sau o inaltime de aprox. 85 cm.

Mai multe informatii sunt disponibile in cadrul Centrelor Autorizate de Vanzari si Service Mercedes-Benz din Romania si pe: www.mercedes-benz.ro/accesorii


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri