Proiectul se adreseaza cu precadere celor care isi doresc sa uite de procesul complicat al unei diete, LifeBox simplificandu-le alegerile culinare si pregatindu-le preparate delicioase.

Cui se adreseaza LifeBox

OptimBox, cel mai solicitat tip de meniu, este disponibil in patru categorii de aport caloric – 1.200 kcal, 1.500 kcal, 2.000 kcal si 2.500 kcal, fiind destinat celor care vor o silueta perfecta si sunt atenti cu sanatatea lor. Acesta surprinde prin bogatia de ingrediente, cuprinzand o gama larga de legume, lactate, carne de porc, vita, peste si pasare.

Tot in 4 variante de aport caloric sunt disponibile si VeggieBox, un meniu complex in minerale si vitamine ideal pentru cei care isi doresc o alimentatie ovo-lacto-vegetariana (urmand ca acesta sa se transforme curand intr-un meniu de post/vegan), precum si FishBox, creat special pentru iubitorii de peste si fructe de mare. Nu in ultimul rand, cu un aport caloric de 3.000 kcal, SportBox sustine rutina de antrenamente fizice oferind un echilibru sanatos intre proteine, grasimi si carbohidrati, necesar sportivilor care au nevoie de putere si masa musculara.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu Celebrul tenorul italian, Alessandro Safina revine pe scena Salii Palatului din Bucuresti cu un concert memorabil! Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

Datorita varietatii de ingrediente utilizate, preparatele nu se repeta deloc timp de 28 de zile si cuprind legume proaspete sau gatite la fiecare masa, alaturi de glucide lente, bogate in fibre si vitamine de grupa B, cum ar fi: cereale integrale-grau bulgur, arpacas, orez basmati, salbatic, integral sau thai, pseudocereale: quinoa sau amarant, alimente usor „exotice” cum sunt bok-choy, andive, avocado, sparanghel, mango, ananas, cocos, cartofi dulci, gatite la cuptor sau sotate in ulei de masline, toate acestea alaturi de produse animale cum ar fi untul, ouale sau carnea rosie de vita sau porc.

„Din experienta primelor doua luni de la lansare, putem spune ca 70% din clientii LifeBox sunt femei, cu varste cuprinse intre 25 si 40 de ani si venituri peste medie. Cel mai comandat tip de box este cel Optim, in timp ce cei mai multi dintre clienti prefera ca meniurile sa le fie livrate in intervalul 8-9 AM, acasa, astfel incat sa isi asigure hrana pentru intreaga zi, indiferent de programul lor”, a mentionat Florin Scarlat.

LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA MAGAZINELE TOMMY JEANS DIN BUCUREȘTI S-AU TRANSFORMAT ÎN HUB-URI CREATIVE PRIN TOMMY JEANS POP-UP EXPERIENCE Prestige Orchestra lansează „DREAMS COME TRUE”, un concept de show unic în România

In acest moment, serviciul LifeBox este disponibil doar in Bucuresti, insa, in curand, va intra si pe pietele din Cluj-Napoca, Timisoara, Brasov si Constanta, acestea fiind, de asemenea, zone unde romanii par tot mai interesati de un stil de viata sanatos.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri