Clutch-ul este cu siguranta un accesoriu care nu trebuie sa lipseasca din garderoba unei femei. Ani la rand a fost elementul cheie pe podium in cadrul prezentarilor de moda ale marilor branduri de fashion din lume.

10. In Romania povestea primelor clutch-uri din matase naturala a inceput in luna noiembrie a anului 2016, odata cu lansarea primei colectii de clutch-uri SILKDOM. Colectia de clutch-uri transmite valorile brandului: senzualitate, indrazneala, curajul unui obiect statement, egoismul de a purta un obiect numai al tau. Clutch-urile SILKDOM sunt accesorii foarte vizibile, cu imprimeuri curajoase, care spun povesti si transmit emotii. Creatii complexe, clutch-urile compun impreuna cu matasea, dantela, perlele, cristalele, penele folosite, un obiect care la sfarsit este UNIC. Matasea folosita provine din Franta, Japonia, Italia, China, India si uneori din Romania. Clutch-urile SILKDOM sunt purtate de obicei la tinute de seara, insa din ce in ce mai multe doamne aleg sa le poarte cu jeans, camasi largi barbatesti, fuste de piele, etc. Toate piesele din colectia de clutch-uri SILKDOM sunt realizate manual, integral din matase naturala la exterior, catifea de matase naturala la interior.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Sub brandul SILKDOM sunt realizate si bijuterii din matase, esarfe. Produsele sunt disponibile online pe www.silkdom.com si incepand cu luna aprilie in Molecule F Concept Store, Etaj 1, Promenada Mall.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri