Brandul romanesc de moda ETIC isi recompenseaza clientele prin intermediul cardului de fidelitate ce le ofera discount la orice achizitie viitoare.

Comunicat de presa

De acum, clientele care fac cumparaturi de peste 400 de lei o data primesc cardul de fidelitate in baza caruia beneficiaza de o reducere de 10% la orice produs* din colectia noua, indiferent de valoarea lui.

Descopera si tu colectia de primavara-vara The Colors of the Sun disponibila in magazine si bucura-te de avantajele cardului de fidelitate. Poti alege intre outfit-uri cu croieli minimaliste sau romantice, in culori tari sau pastelate, tinute de zi, dar si office, rochii de seara, pentru petreceri, sau casual-chic, pentru zilele relaxate din weekend.

Vedetele colectiei de primavara-vara sunt rochiile, care vin intr-o multitudine de modele si culori, de la clasica rochie neagra pana la rochii cu imprimeuri, pentru zi sau pentru seara. Ca in fiecare an, ETIC propune o varietate de topuri, bluze, tricouri sau pulovere lejere – cu insertii metalice, dantela, paiete sau chiar tricouri cu mesaje haioase. Nu in ultimul rand, tinutele office – sacouri, pantaloni, fuste sau rochii – sunt elegante si cu un twist, care le scoate din anonimat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

*Reducerea de -10% nu se aplica la produsele deja aflate in promotie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri