Luna aceasta, Floria.ro aduce spiritul Craciunului mai aproape, odata cu lansarea colectiei de Craciun. Decoratiuni specifice sezonului si o selectie de buchete cu flori albe asigura anul acesta cadrul ideal pentru sarbatori de poveste.

Floria.ro a pregatit pentru cea mai frumoasa perioada a anului tot ce este necesar in materie de decoratiuni naturale pentru a crea atmosfera de sarbatoare, de liniste si relaxare alaturi de cei dragi. Mirosul de brad, de scortisoara, vanilie si portocala vor defini atmosfera de Craciun Fericit.

Decoratiuni de sarbatoare pentru o atmosfera de poveste

O traditie bine cunoscuta a Craciunului sunt coronitele de brad, iar echipa Floria.ro propune coronitele de brad cu decoratiuni vesele, care intregesc tabloul de sarbatoare. Coronitele au un parfum specific de pin imbinat cu scortisoara si portocale.

Acestea sunt ideale atat pentru decorul interior al casei in living sau bucatarie, cat si pentru cel exterior. Asezata pe usa casei, este un semn de bun venit al Craciunului. De asemenea, coronitele de brad sunt un cadou potrivit acestei perioade, atat pentru persoanele dragi, cat si pentru colaboratorii si partenerii importanti de afaceri. Acestea vor umple orice incapere de mireasma de brad si vor aduce mai aproape spiritul Craciunului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste Colecție cu cele mai frumoase rochii satinate care îți conferă un look elegant și feminin Zalando și Paco Rabanne lansează o colecție capsulă disponibilă exclusiv pe Zalando

O alta decoratiune nelipsita in perioada Craciunului sunt aranjamentele pentru masa festiva. Cu atentie la cele mai mici detalii, designerii Floria.ro au creat aranjamente pentru masa de Craciun care includ o coronita din brad natural, o lumanare si decoratiuni in nuantele sarbatorii, rosu si auriu.

White Christmas: colectia de buchete de flori albe ca zapada

Designerii Floria.ro propun pentru aceasta iarna, buchete si aranjamente florale create dintr-o selectie de flori albe, care duc cu gandul la superbele peisaje de iarna, cu mici accente de rosu si crem. Designerii Floria.ro pastreaza eleganta specifica buchetelor si in noua colectie de iarna, adaugand tonuri feminine, rafinate si delicate.

Floristii Floria.ro au ales pentru aceasta colectie flori precum-amarylis, lisianthus, cale, eucalypt, trandafiri, minigerbere, crini si garoafe, care creeaza buchete pline de gingasie, puritate si eleganta.

TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES COLABOREAZĂ PENTRU O COLECȚIE VIZÂND UN VIITOR MAI BUN CU CLASSICS REBORN PENTRU PRIMĂVARA 2023 Look-uri moderne pentru primăvară cu cea mai nouă colecție Levi’s Made & Crafted Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri