Acum e momentul sa-ti imbogatesti garderoba fara ca bugetul sa aiba de suferit!

Comunicat de presa

Acum e momentul sa-ti imbogatesti garderoba fara ca bugetul sa aiba de suferit! Rochiile, sacourile, camasile sau pantalonii care acum sunt la jumatate de pret sunt investitii sigure pentru la toamna.

Colectia Rainbow, in cele mai vii si mai vesele nuante, te asteapta cu promotii: -50% la orice produs! Promotiile sunt valabile in toate magazinele ETIC si online, pe www.etic.ro.

Pe langa nuantele puternice, care sunt elementul comun al colectiei, stilul brandului ETIC ramane clasic, dar cu un twist: rochii color-block sau cu design minimalist si un cordon sic, sacouri cu detalii la maneci, topuri cu mici aplicatii pe umeri.

Stilurile sunt diferite, ETIC oferind atat haine office (camasi, sacouri, pantaloni cu dunga), piese in trend (pantaloni culottes, topuri si bluze drapate sau asimetrice), cat si de party (rochii de seara, bluze si topuri cu paiete si detalii metalice).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Celebreaza Ziua Pamantului 2023 cu legendarul scrub de corp SABON Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri