Intra si tu in CONCURSUL Compeed: Creeaza-ti pantofii ideali si Compeed ti-i transforma in realitate!

12:03, 25 Martie 2016 publicat în Noutati

In perioada 1 martie – 30 iunie 2016, Compeed te invita la concurs pe www.pentrucapantofi.ro. Participa si poti castiga, saptamanal, o pereche de pantofi avand chiar modelul creat de tine.

Comunicat de presa

Cumpara un produs Compeed, intra pe www.pentrucapantofi.ro si inscrie seria si numarul bonului fiscal in formularul de concurs sau trimite-le prin SMS la 3773. In fiecare saptamana, ai sansa de a castiga, prin tragere la sorti, chiar perechea de pantofi desenata de tine.

Citeste si:
Magazinul online de modă Born2be intră pe piața românească cu...
Magazinul online de modă...

Daca iti place sa te joci cu modelele, culorile si materialele, Compeed iti ofera din nou sansa de a fi propriul tau designer de pantofi. Exprima-ti creativitatea asa cum stii cel mai bine, iar la final poti chiar sa castigi perechea de pantofi realizata de tine pe www.pentrucapantofi.ro.

Nimic nu este prea greu sau imposibil pentru noi fetele atunci cand purtam perechea noastra preferata de pantofi. Iar pentru problemele picioarelor atunci cand apar basici sau bataturi, avem mereu la indemana un plasture Compeed discret si delicat, care rezolva rapid problema.

Citeste si:
Moda Primăverii: 25 Pantofi și balerini comozi pentru picioare...
Moda Primăverii: 25 Pantofi...

Fii propriul tau designer si creeaza-ti pantofii ideali! Intra pe www.pentrucapantofi.ro si Compeed iti transforma dorinta in realitate!


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri