Venirea primaverii reprezinta prilejul ideal pentru un binemeritat refresh al garderobei si al pieselor de lenjerie intima. In ton cu atmosfera primavaratica, Sofiaman, cel mai mare producator de imbracaminte de casa si de noapte din Romania, aduce in magazine noua colectie Lisca.

Comunicat de presa

Noile modele pentru primavara-vara 2016 raspund cerintelor oricarei femei: eleganta si confort la un loc. Create din materiale delicate, care lasa pielea sa respire, piesele de lenjerie intima confera doza necesara de sex-appeal si acorda o mobilitate sporita in orice moment.

Gama Fashion pentru acest sezon aduce un omagiu feminitatii prin nuantele de nude si alb. Alte nuante predominante sunt verde si roz, pentru un look romantic, dar si albastru vibrant. In noua gama, elementele transparente sunt combinate cu tesatura jacard si taieturile confortabile, accesorizate fiind cu detalii din dantela si broderie.

Gama Cheek este inspirata de atmosfera de sarbatoare care a cuprins natura. Materialele fine si dantela senzuala domina noua linie si ii confera un aer pasional. Piesele se remarca si prin jacardul in nuante intense, aplicatiile tesute si taieturile jucause pentru un plus de seductie. Stilul romantic dat de imprimeul feminin este completat de funditele din satin si nuantele pastel.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Colecția adidas x Marimekko: mișcarea oferă un optimism nelimitat Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Accesorii perfecte pentru Paște de la CCC

LISCA este brandul international de costume de baie si lenjerie intima, fondat in 1955 in Slovenia. Produsele LISCA sunt disponibile in Romania in reteaua de magazine SOFIAMAN.

Produsele pot fi gasite in magazinul online (www.magazinsofiaman.ro), cat si in cele 8 magazine din tara, in magazinul in sistem franciza, dar si la cei peste 300 de distribuitori nationali. Intreaga retea de magazine poate fi gasita pe site-ul www.sofiaman.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri