Experienta personala si recunoasterea dificultatii de a respecta portia zilnica recomandata de fructe si legume, precum si beneficiile nutritive ale unei diete bazate pe vegetale, a determinat-o pe Amra Makarevic, o antreprenoare de origine bosniaca, sa lanseze in 2015, in Bucuresti, Cold Pressed Juicery, o afacere care produce sucuri naturale realizate din fructe si legume presate la rece si nimic in plus.

Comunicat de presa

„Am descoperit beneficiile sucurilor naturale presate la rece, cand locuiam in Australia si cautam o solutie pentru oboseala, indigestia si fluctuatia de greutate pe care le experimentam din cauza programului foarte incarcat. Pentru ca in cazul meu, sucurile 100% raw au avut efecte spectaculoase asupra sanatatii, am decis sa impartasesc aceste beneficii cu cat mai multe persoane si astfel a luat nastere Cold Pressed Juicery”, a declarat Amra Makarevic, fondatoarea Cold Pressed Juicery.

Principala preocupare a este calitatea produselor, 100% raw, naturale si nepasteurizate, ceea ce face ca termenul de valabilitate al sucurilor sa fie de 3-4 zile. Pentru obtinerea sucurilor, este folosita o presa hidraulica de ultima generatie care aplica o presiune foarte mare legumelor si fructelor maruntite in prealabil, pentru a extrage, cu oxidare minima si fara caldura, sucuri naturale, delicioase in forma lor pura, bogate in vitamine, minerale si enzime.

„Muncim constant la educatia si la retetele noastre. Colaboram cu nutritionisti si cu specialisti in sanatate, care ne ajuta sa ne imbunatatim produsele. Totul se poate face cu pasi mici. Daca bei un suc pe zi, desi pare o schimbare foarte mica, inseamna, de fapt, foarte mult”, a continuat Amra.

Produsele Cold Pressed Juicery sunt codificate dupa culori, pentru ca fiecare persoana trebuie sa consume un curcubeu de fructe si legume in fiecare zi. Cu o gama diversa de sucuri green, red, orange, smoothie-uri green si milks, smoothie-uri din lapte de migdale sau cafea (Cold Brewed Coffee), programe personalizate de cleanse, Cold Pressed Juicery aduce in premiera pe piata din Romania, sticla de 380 ml, potrivita pentru un consum optim de suc natural, presat la rece.

Produsele Cold Pressed Juicery pot fi achizitionate online https://coldpressedjuicery.co/ sau din magazinele BeNat Victoriei si BeNat Piata Alba Iulia, Columbus Café & Co, Hotpod Yoga, Market Nord din Bucuresti.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri