Pentru a mentine autenticitatea si beneficiile fiecarui ingredient din Miracle Broth, la fiecare productie este adaugata o cantitate din amestecul anterior.

comunicat de presa

Mult dorita Crème de la Mer a ajuns deja la statutul de produs cult, avand consumatori loiali in intreaga lume, multumita beneficiilor pe care le aduce pielii. Adusa la stadiul perfect de dr. Max Huber dupa 12 ani si 6000 de experimente, crema contine ingrediente meticulos selectate iar procesul intens de fermentatie ramane inca in structura marcii, fiind printre cele mai bine pastrate secrete din industria de frumusete.

Sub conceptul, „Descopera povestea unica si miraculoasa a cremei La Mer”, peste 120 de invitati au luat parte la evenimentul organizat pe 22 martie 2016 la Grand Hotel du Boulevard din Bucuresti. Invitatii la eveniment au avut parte de o experienta unica data de atmosfera specifica realizata cu ajutorul elementelor de decor si produsele La Mer. Andreea Esca, Andreea Raicu, Dana Sota, Anca Serea, Andreea Berecleanu, Albertina Ionescu sau Aylin Cadir, dar si multi alti redactori de beauty, bloggeri si persoane publice au avut ocazia sa afle detalii despre produsele La Mer chiar de la Sarantis Tsimilimis, Global Brand Ambassador for LA MER.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate FOREO lansează un nou brand anti-îmbătrânire HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște

Produsele La Mer sunt disponibile in exclusivitate in magazinul Sephora Baneasa, incepand cu luna martie 2016.


PROCESUL DE TRANSFORMARE

Miracle Broth™, un amestec puternic de ingrediente marine, este esenta care se regaseste in orice produs La Mer. Ca structura, acest mix este foarte bogat, continand ingrediente foarte nutritive cum ar fi ierburile de mare, care impreuna cu alte ingrediente se transforma timp de trei patru luni, in timpul procesului de bio-fermentatie, intr-o sursa de energie care actioneaza ca un catalizator puternic pentru regenerarea pielii. Acelasi proces de lunga durata este folosit de alti artizani, cum ar fi producatorii de vin, pentru a imbogati puterile naturale ale ingredientelor.


PUTEREA FIZICII

Fiind fizician aerospatial, dr. Max Huber si-a gasit inspiratia in puterea fizicii si a energiei pentru a imbunatati eficacitatea produselor si a reda vitalitatea pielii, aducand astfel o abordare revolutionara in industria frumusetii. Pana in aceasta zi, beneficiile transformatoare ale Miracle Broth™ sunt inca cercetate si explorate. Pentru a imita soarele si miscarile valurilor, Miracle Broth™ este expus pulsatiilor sunetelor si energiei luminoase in timpul procesului de fermentare pentru a intensifica la maxim beneficiile pentru piele. Ca pas suplimentar in procesul revolutionar, s-a descoperit de curand ca Miracle Broth™ ajuta la cresterea nivelului de energie al pielii, oferindu-i stralucire si un aspect mult mai sanatos.

Cele mai încurajatoare citate despre succes 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare

SECRETELE LA MER


LEGATURA ETERNA CU PRODUSUL ORIGINAL

Pentru a mentine autenticitatea si beneficiile fiecarui ingredient din Miracle Broth™, la fiecare productie este adaugata o cantitate din amestecul anterior. Astfel, esenta originala a amestecului se pastreaza, facandu-se legatura cu amestecul Miracle Broth™ original, dezvoltat de dr. Max Huber. Pana in aceasta zi, La Mer foloseste aceeasi tehnica meticuloasa si formula pentru a crea Miracle Broth™.

ABORDAREA ARTIZANALA

Crème de la Mer, produsul cult al brand-ului, este creat la cele mai inalte standarde artizanale. Cateva dintre metodele artizanale includ:

• Ierburile de mare, care sunt structura de baza a Miracle Broth™, sunt recoltate si transportate pe gheata pana la laboratoarele Dr. Max Huber Laboratories, pentru a mentine integritatea si activitatea plantelor.
• Pentru extractul anti-oxidant de ceai de lime, lamaile sunt curatate de mana pentru a extrage toate beneficiile citricelor.
• Fiecare borcan de Creme de la Mer este incarcat manual la exact opt ore dupa producerea cremei, la temperatura camerei sub control constant. Aceasta metoda intensiva conserva ingredientele cremei in formula sa hidratanta emulsificatoare.

NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare Vrei să ai mai multă energie și să uiți de oboseală? Îți recomandam aceste Suplimente Alimentare pe bază de Super-Alimente, vitamine și plante Cum să restabilești echilibrul natural al florei vaginale: soluții de durată, ușor de aplicat  

RECOLTA SUSTENABILA

In cautarea de ierburi de mare, dr. Huber nu a fost inspirat numai de puterile vindecatoare ale marii, dar a ales aceste ingrediente si multumita puterii de regenerare a acestora. Numai partea superioara a ierburilor de mare este recoltata si folosita pentru Miracle Broth™, lasand plantele si ecosistemul sa se dezvolte natural. La Mer respecta dragostea si aprecirea lui Max Huber pentru mare. In cel de-al optulea an cand a fost sarbatorita Ziua Mondiala a Oceanului, La Mer a intrat in parteneriat cu prestigioasele organizatii Oceana si National Geographic pentru a sprijini integritatea oceanelor, cea mai de pret resursa a planetei.


MAREA

La Mer crede ca oceanele lumii au proprietati incredibile care nu au fost inca explorate si nici intelese. Cu mai mult de 70% din suprafata pamantului acoperita de ape si 97% din adancurile apelor inca nedescoperite, oportunitatile si inpiratia pentru viitorul La Mer sunt infinite. Plantele oceanului pot supravietui unor conditii extreme si se pot adapta mediului schimbator, primind astfel energii infinite pentru regenerarea pielii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri