Designerul Roberto Cavalli propune o primavara colorata, vibranta, care celebreaza deopotriva, in combinatii surprinzatore, delicatetea florilor si eleganta, senzualitatea imprimeurilor sale iconice.

comunicat de presa

“Natura este principala mea sursa de inspiratie – Nu voi inceta niciodata sa ma inspir din ceea ce eu numesc “cel mai mare artist.”’ Pornind de la aceasta declaratie, designerul Roberto Cavalli propune o primavara colorata, vibranta, care celebreaza deopotriva, in combinatii surprinzatore, delicatetea florilor si eleganta, senzualitatea imprimeurilor sale iconice.

In acest sezon, showroom-ul Collezioni aduce in premiera in Romania o selectie a celor mai noi piese din colectiile Roberto Cavalli Home Luxury Tableware si Linen.

Set lenjerie Floris - Roberto Cavalli Home Linen



Colectia Floris este o sarbatoare a farmecului feminin cu accente luxuriante, intr-o explozie vie de culori, pe un fond alb imaculat, pe verso pastrand cunoscutul print jaguar al brandului. Pledurile din matase, pernele decorative si seturile de lenjerie cu texturi delicate imbie la visare, intr-o atmosfera incarcata de emotie.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte MAGAZINELE TOMMY JEANS DIN BUCUREȘTI S-AU TRANSFORMAT ÎN HUB-URI CREATIVE PRIN TOMMY JEANS POP-UP EXPERIENCE Creează o atmosferă de bucurie și sărbătoare în casa ta în aceste zile: Cele mai frumoase coronițe de Paște, pot schimba radical aspectul locuinței tale!

Serviciul de masa din portelan Eden - Roberto Cavalli Home Luxury Tableware


Fie ca optezi pentru un serviciu de masa sau pentru o ceasca de ceai, colectia Eden este o experienta multisenzoriala cu acorduri primavaratice. Disponibile in nuante delicate de roz si bleu, piesele din portelan fine bone china, decorate manual cu detalii aurite, surprind prin eleganta si rafinament, fiind, in orice moment, o alegere perfecta.

Despre Collezioni

Dedicat iubitorilor de frumos, liniile prezente in showroom-ul Collezioni sunt definite de atitudine si rafinament. Collezioni este distribuitor autorizat in Romania al colectiilor Roberto Cavalli Home Luxury Tableware (cesti din portelan, servicii de masa, pahare de cristal, seturi de tacamuri), Roberto Cavalli Home Linen (cuverturi, perne decorative, lenjerii de pat, halate si prosoape de baie, pleduri), Roberto Cavalli Home Luxury Tiles (gresie si faianta), Gaia Mobili, Galassia (obiecte sanitare) si Cristallo Collezioni (corpuri de iluminat).

Accesorii perfecte pentru Paște de la CCC Seceta din Europa scumpește legumele și fructele. Care sunt cele mai afectate culturi TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES COLABOREAZĂ PENTRU O COLECȚIE VIZÂND UN VIITOR MAI BUN CU CLASSICS REBORN PENTRU PRIMĂVARA 2023

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri