Toti alergatorii care participa la probele evenimentului sportiv Raiffeisen Bank Maraton Bucuresti, din 2-4 octombrie, sunt asteptati la cortul UNIQA Asigurari pentru a-si testa gratuit sanatatea.

Comunicat de presa

Testele medicale sunt efectuate de voluntarii de la Asociatia Impreuna pentru Sanatatea Rurala / SSMB si de la Clinica Anima si constau in:
• calcularea masei musculare, a procentelor de grasime si apa din corp, a varstei metabolice, a indicatorului de masa minerala osoasa etc. cu ajutorul analizorului de greutate TANITA, cantar profesional de tehnologie japoneza, importat de firma Amelite Trading
• masurarea nivelului de antioxidanti la nivel celular (primele 100 de persoane au gratuitate, urmatoarele pot face testul pentru 25 lei)
• masurarea tensiunii arteriale
• masurarea pulsului
• EKG
• masurarea concentratiei de oxigen din sange (pulsoximetrie)
• spirometrie
• masurarea glicemiei (sambata si duminica de la 8.00 la 10.00 - de preferat pe nemancate)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Duminica dimineata, de la 8.00 la 9.30, specialistii de la Active Life Therapy aflati la cort pot aplica sportivilor benzi medicale pentru relaxarea muschilor suprasolicitati sau pentru a reduce durerea si inflamatiile. In plus, in perioada 2-4 octombrie, alergatorii pot beneficia si de scurte sesiuni de masaj. Cortul UNIQA Asigurari te asteapta vineri in intervalul 13.00-20.00, sambata de la 07.00 la 20.00 si duminica de la 08.00 la 16.00.

Important! Toti alergatorii la Bucharest Raiffeisen Bank Marathon (oricare dintre curse) pot beneficia de reduceri la asigurarile de sanatate si de locuinta. In plus, alergatorii care vor dori sa-si lase datele de contact vor primi automat un cadou UNIQA Asigurari. Vino la cortul UNIQA si afla mai multe de la consultantii nostri!

Dorinta UNIQA Asigurari pentru editia 2015 a Maratonului Bucuresti este cresterea numarului de suporteri, crearea din acest eveniment a unui motiv de bucurie, a unui pretext pentru bucuresteni sa iasa pe strazi si sa ii incurajeze pe alergatori. “Gandeste-te ca maratonul nu este despre circulatie blocata sau despre cine ajunge primul, ci despre o multime de oameni care se bucura - unii alearga, iar ceilalti ii incurajeaza" spune Brandusa Popa, Marketing Manager UNIQA Asigurari. www.facebook.com/gandeste.uniqa


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri