Alergatul este un sport raspandit printre cei care isi doresc sa se mentina in forma si urmeaza un stil de viata sanatos, iar numarul competitiilor care promoveaza alergarea creste in fiecare an.

comunicat de presa

Din ce in ce mai multe femei se antreneaza pentru a parcurge distante foarte mari, cum sunt cele din cursele de semi-maraton si maraton.

Pentru ca pe 4 octombrie se va desfasura Maratonul Bucuresti, am decis sa discutam despre cateva aspecte importante de care este bine sa tii seama atunci cand alergi si despre noile trend-uri in materie de echipament sportiv.

Pentru a-ti imbunatati performantele si a te bucura de acest sport este important sa porti o tinuta adecvata, special creata pentru a permite pielii sa respire si pentru a lasa corpul sa se miste in voie. Dar cel mai important element al tinutei raman pantofii de alergare, care au rolul de a atenua impactul piciorului cu solul si care iti protejeaza articulatiile si te ajuta sa alergi mai mult.

Noul model UltraBOOST, in nuanta frozen yellow, este un item indispensabil pentru impatimitele alergarii. adidas UltraBOOST depaseste orice tipar atat prin performanta, cat si prin designul inedit si asigura confort si performanta de lunga durata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Ti-am pregatit cateva tinute la care poti asorta pantofii Ultra BOOST pentru a impresiona printr-o tinuta plina de stil atunci cand vei trece de linia de finish


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri