Baby Fresh Food lanseaza Foodie Bar, primul serviciu din Romania care livreaza mancare sanatoasa si gustoasa pentru petrecerile copiilor, indiferent de varsta acestora.

Comunicat de presa

Baby Fresh Food lanseaza Foodie Bar, primul serviciu din Romania care livreaza mancare sanatoasa si gustoasa pentru petrecerile copiilor, indiferent de varsta acestora. Foodie Bar este un serviciu complet oferit in parteneriat cu Grace Couture Cakes, cuprinzand meniuri variate, servicii de transport si amenajare.

‚‚Stim cu totii ce provocare este alegerea meniului pentru o petrecere aniversara, mai ales atunci cand invitatii sunt copii de varste diferite, dar si parinti si bunici. Noi credem insa ca este important ca stilul sanatos de viata impus in familie sa fie continuat si la petreceri, iar exemplul adultilor este esential. Astfel, meniurile propuse pentru Foodie Bar sunt variate, gustoase, sanatoase si in acelasi timp apetisante, atat pentru copii, cat si pentru adulti.” spune Antonia Condurovici, fondator Baby Fresh Food.

„La Grace Couture Cakes am facut inca de la inceput o prioritate din a oferi parintilor dulciurile ideale pentru petrecerile copiilor: retete adecvate acestora, ingrediente naturale de cea mai buna calitate, si, nu in ultimul rand, decoruri care sa ii faca fericiti pe cei mici si invitatii lor. Ne bucuram ca acum produsele Grace Couture Cakes destinate copiilor pot fi comandate alaturi de un meniu complet de mancare sanatoasa pentru evenimente.” spune Alina Sudriu, fondator Grace Couture Cakes.

Pentru ca petrecerile copiilor sa fie transformate intr-o experienta culinara desavarsita, consultantii Baby Fresh Food vor avea grija ca meniul sa fie unul sanatos, cu fructe, legume proaspete si mici rasfaturi echilibrate. Preparatele incluse in Foodie Bar respecta recomandarile specialistilor, atat in ceea ce priveste alimentele, modul de preparare, cantitatile si numarul de calorii recomandate pentru fiecare categorie de varsta.

In functie de numarul de invitati, categorii de varsta, tema petrecerii si locatie, consultantii Baby Fresh Food va propun un mix perfect de produse. Astfel, indiferent daca este vorba de o petrecere de gradinita sau una organizata la un loc de joaca, o aniversare in familie sau o sarbatoare speciala, parintii pot avea garantia ca cei mici si insotitorii lor vor avea mancare sanatoasa si gustoasa, prezentata intr-un mod atragator.

Foto homepage: petrecere copii, Shutterstock


Sunt Nicoleta Ababei @mamapetoc, creator de conținut dar, mai ales, creator de emoții. Îmi place să cred că inspir femeile să-ți exploreze cu mai mult curaj latura creativă.

Sunt mama unei adolescente de 17 ani, pictez,...Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri