Pentru a sarbatori Ziua Internationala a Familiei, care are loc pe 15 mai, Nestle doneaza 2% din valoarea cumparaturilor tale in magazinele Cora in luna mai catre o mare familie: Organizatia SOS Satele Copiilor Romania.

Comunicat de presa

Familia inseamna impartasirea momentelor frumoase, pe care cu totii ni le amintim cu drag, a lucrurilor care ne fac sa zambim si a bucuriei fiecarei reusite.

Pentru a sarbatori Ziua Internationala a Familiei, care are loc pe 15 mai, Nestlé doneaza 2% din valoarea cumparaturilor tale in magazinele Cora in luna mai catre o mare familie: Organizatia SOS Satele Copiilor Romania.

"Nestlé pretuieste si celebreaza familia. Prin aceasta initiativa ne dorim sa venim in sprijinul copiilor de la SOS Satele Copiilor Romania, contribuind la dezvoltarea armonioasa a acestora. De asemenea, pentru ca am vrut sa ne implicam si mai mult de atat, o echipa formata din angajatii Nestle Romania s-a oferit voluntar sa construiasca un loc de joaca special pentru ei, care sa le aduca multe momente de bucurie", a declarat Ana-Maria Doxan, Communications Director, Nestle Romania.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare

Organizatia SOS Satele Copiilor Romania are misiunea de a integra copiii intr-o familie SOS sau de a oferi sprijin familiei biologice.

"Pentru noi, fiecare copil este important si ne dorim ca ei sa se dezvolte intr-un mediu familial. Ne implicam pe termen lung, iar donatiile ne ajuta sa le oferim copiilor sprijinul de care au nevoie pentru a se dezvolta armonios. Apreciem donatia facuta de Nestle Romania, pentru ca ne va ajuta sa venim in spijinul celor care au nevoie de noi", a declarat Carmen Bruma, Manager Departament Strangere de Fonduri si Comunicare, Organizatia SOS Satele Copiilor Romania.

Ziua Internationala a Familiei este sarbatorita, pe 15 mai, in intreaga lume, pentru a sublinia importanta familiei si rolul ei in dezvoltarea societatii. Aceasta zi a fost instituita de Adunarea Generala a ONU inca din 1993. Ziua Internationala a Familiei este o oportunitate de a celebra alaturi de cei dragi cele mai frumoase momente petrecute impreuna.

foto prima pagina: depositphotos


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri