Bijuteriile Luxury Gifts sunt accesoriile pe care orice femeie se bucura sa le aiba si sa le poarte. Sunt perfecte pentru femeia moderna, puternica si independenta, si pun in valoare personalitatea celei care le poarta.

Comunicat de presa

Detaliile fac diferenta, stim foarte bine acest lucru. Orice tinuta minimalista capata personalitate cu accesorii statement si tocmai de accea Luxury Gifts iti propune o selectie de bijuterii impresionante, create cu atentie la detalii si din materiale de cea mai buna calitate. Metalele nobile se imbina perfect cu stralucirea cristalelor Swarovski si cu frumusetea si naturaletea pietrelor semipretioase, pentru ca bijuteriile sa nu treaca neobservate si sa iti completeze cu succes outfiturile de zi si de seara.

Bijuteriile Luxury Gifts sunt accesoriile pe care orice femeie se bucura sa le aiba si sa le poarte. Sunt perfecte pentru femeia moderna, puternica si independenta, si pun in valoare personalitatea celei care le poarta.

Compania Luxury Concepts are o experienta de 22 de ani in comercializarea cadourilor si bijuteriilor de lux. In 2008 a fost creat magazinul online www.LuxuryGifts.ro, special pentru a pune la dispozitia clientilor modalitatea simpla de a cumpara bijuterii, accesorii, marturii de nunta sau de botez si cadouri pentru toata familia. Succesul inregistrat s-a bazat pe cautarea continua a noului, o permanenta atentie la detalii si la calitatea produselor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad

www.luxurygifts.ro este locul in care gasesti cele mai inspirate cadouri pentru orice ocazie, de la bijuterii pâna la machete de masini pentru colectionari si obiecte de arta toledana. Alaturi de cadouri, magazinul iti pune la dispozitie decoratiuni, accesorii, marturii pentru nunti si botezuri, dar si o gama impresionanta de icoane ortodoxe si catolice.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri