Magazinul online BY DESIGNERS v-a pregatit noua colectie pentru vara. Cu ce va va surprinde? Toate piesele sunt semnate de designeri din estul Europei si sunt atent selectate pentru a va oferi tinute altfel, haine si accesorii statement.

Comunicat de presa

Magazinul online BY DESIGNERS, lansat in luna martie 2015, v-a pregatit noua colectie pentru vara. Cu ce va va surprinde? Cu haine si accesorii different, daring, cool. Toate piesele sunt semnate de designeri din estul Europei si sunt atent selectate pentru a va oferi tinute altfel, haine si accesorii statement. Un outfit BY DESIGNERS nu poate fi trecut cu vederea, el va fi remarcat imediat pentru ca este, pur si simplu, altfel.

BY DESIGNERS aduce o selectie bogata de rochii cu forme si croieli aparte, de la modelele de rochii-camasa (vedetele sezonului, pentru ca acesta e unul dintre cele mai iubite trenduri ale verii) pana la cele lungi, lejere, dar asimetrice si, cu printuri, cu mesaje sau sau combinatii de materiale neasteptate. Multe dintre ele sunt versatile – in functie de accesoriile alese, pot fi purtate si in weekend, pentru un look casual, dar si la o petrecere in club.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES COLABOREAZĂ PENTRU O COLECȚIE VIZÂND UN VIITOR MAI BUN CU CLASSICS REBORN PENTRU PRIMĂVARA 2023 Club Originals- campania prin care adidas celebrează creativitatea noilor generații NOUA INAUGURARE DIN INIMA BUCUREȘTIULUI ESTE UN CAPITOL NOU PENTRU FIECARE DIN NOI

Bluzele si tricourile noi sunt piese de rezistenta pentru tinutele de zi cu zi. Au detalii neasteptate, precum decupaje la spate, printuri cu mesaje, buline, glitter, buzunare, volane sau suprapuneri de materiale. Le puteti purta cu jeansi, fuste de vara sau cu pantaloni negri, clasici.

In noua colectie, un loc important il ocupa si salopetele, preferatele fashionstelor. Pentru ca si noi le iubim, am selectat pentru voi stiluri diferite: salopete casual, perfecte pentru zilele de weekend pe care le veti petrecere la terase, in parc, salopete care pot fi purtate chiar si la birou, dar si seara, in oras sau la petreceri. Secretul sta in accesorii: un colier deosebit, o geanta plic si pantofii preferati.

Va asteptam pe www.bydesigners.ro!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri