Diana Dumitrescu, Maria Radu, Kinga Varga, Sanziana Negru, Ela Voineag (Music Channel), Marina Neagu (Radio 21) si Daniel Nitoiu (PRO TV), Cristina Herea (Romania TV), Diana Enciu si Alina Tanasa (Absolutely Fabulous Muses), Denisa si Raluca Tanase (Bambi), Daniel Iordachioae, alaturi de jurnalisti si bloggeri, au pornit pe urmele duolui exploziv format din actritele Reese Witherspoon si Sofía Vergara, in cea mai dinamica si amuzanta comedie a primaverii: „Urmarire periculoasa”.

Comunicat de presa

Rigidul ofiter Cooper (Reese Witherspoon) este onorata si incantata deopotriva sa i se atribuie sarcina aparent simpla de a o escorta pe Daniella Riva (Sofía Vergara), sotia unui cap al mafiei, prin Texas, unde Daniella si sotul ei vor depune marturie impotriva unui mare distribuitor de droguri. Cu toate acestea, la intalnirea cu dinamica doamna Riva – o frumusete columbiana cu forme si cu opinii la fel de puternice precum accentul ei – este foarte clar ca acest lucru nu va fi floare la ureche. Si inainte de a putea chiar conveni asupra a ce pantofi cu toc Daniella poate sa isi impacheteze pentru drum, politistii si domnul Riva sunt omorati intr-o ambuscada, iar frumoasa Daniella ramane vaduva. Astfel, calatoria aparent usoara a celor doua fete, de la San Antonio spre Dallas, se transforma intr-o cursa contracronometru de tipul „fugi pentru viata ta”... printr-o multime de gloante care zboara!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

Filmul „Hot Pursuit / Urmarire periculoasa” este distribuit de Forum Film Romania si va avea premiera pe 8 mai 2015. Biletele pot fi deja rezervate sau achizitionate, in cinematografele partenere.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri