Stiai ca 1/3 femei are parul ondulat sau cret ? Majoritatea dintre ele considera ca produsele pentru par ondulat nu indeplinesc toate nevoile si asteptarile lor, iar produsul perfect ar fi imposibil de gasit.

Comunicat de presa

L’Oréal Professionnel lanseaza HOLLYWOOD WAVES si spune stop compromisurilor pentru parul ondulat! Noua formula pe baza de elastina este solutia ideala pentru femeile ce viseaza la un look ondulat cu aer hollywoodian!

Beneficii:
. Textura produselor este lejera si nu incarca, ceea ce ofera flexibilitate buclelor si onduleurilor, iar parul ramane moale la atingere, cu un aspect natural.
. Produsele sunt foarte usor de folosit, nu necesita mix cu alte produse, oferind elasticitate si stralucire chiar si celor mai rebele bucle.

Produsul star al gamei, Siren Waves, se adreseaza tuturor tipurilor de par: cret si ondulat, natural sau permanent, si chiar parului drept natural.

Acest produs este un gel-crema ce poate fi folosit atat pe parul umed pentru definirea buclelor, cat si pe parul uscat pentru revitalizarea lor.

Waves Fatale, este destinat parului mediu (ca densitate/grosime). Acesta este o crema modelatoare pentru definirea buclelor si onduleurilor, ce garanteaza un aspect impecabil timp de 24 de ore.

Spiral Queen se adreseaza parului gros, este o spuma modelatoare ce ajuta la conturarea buclelor si onduleurilor.

Pret recomandat pt fiecare dintre cele 3 produse: 75 lei


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri