Dupa o zi lunga la birou, o sesiune de shopping cu fetele sau serii de exercitii intense la sala, stim ca astepti cu nerabdare un moment special din rutina ta de frumusete: un dus placut si relaxant. Stim ca unele femei raman cu o senzatie de piele uscata in urma imbaierii, de aceea expertii NIVEA au dezvoltat o noua formula intens hidratanta ce curata bland pielea, lasand-o extrem de matasoasa: NIVEA Creme Smooth.

Comunicat de presa

Asfel, NIVEA iti intampina nevoia de a avea o piele catifelata cu ajutorul NOULUI Gel de dus Creme Smooth, imbogatit cu unt de shea.

Inspirata din formula uneia dintre cele mai apreciate lotiuni de corp NIVEA, Smooth Sensation, noul gel de dus are un efect hidratant de lunga durata si actioneaza eficient chiar si in cazul pielii uscate, lasand o senzatie insensa de catifelare.

Formula nutritiva cu unt de shea, ingredient extras din arborele de shea si foarte cunoscut pentru proprietatile sale extrem de benefice pielii, este imbogatita cu vitaminele A, E si F ce hranesc pielea, o protejeaza si o hidrateaza in profunzime, lasand-o extrem de catifelata si matasoasa.

NOUL Gel de dus NIVEA Creme Smooth

Produs cu proprietati hidratante si nutritive, datorate extractului natural de unt de shea, recomandat pentru toate tipurile de piele, dar cu precadere pentru cea uscata. Datorita compatibilitatii ridicate, este foarte potrivit si pentru pielea sensibila.
Se aplica sub dus, in timpul spalarii. Dupa spalare, pielea devine incredibil de catifelata si matasoasa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Prestige Orchestra lansează „DREAMS COME TRUE”, un concept de show unic în România FOREO lansează un nou brand anti-îmbătrânire Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

Descopera gama de ingrijire superioara de la NIVEA. Hidratare intensiva pentru o piele frumoasa!

Avand o textura cremoasa si delicata, gelul de dus NIVEA Creme Care contine o formula de ingrijire speciala cu pro-vitamina B5 si uleiuri nutritive ce curata si hraneste pielea in profunzime. Produsul are parfumul celei mai iubite creme, NIVEA Creme.

Imbogatit cu ulei de migdale, gelul de dus NIVEA Creme Soft te face sa simti ca renasti cu fiecare experienta de imbaiere! Datorita tehnologiei Hydra IQ, pielea devine mai catifelata si mai fina in fiecare zi.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri