Veste buna pentru cei care sunt tot timpul in miscare, cea mai buna cafea italiana o gasiti in benzinarii!

Comunicat de presa

Soferii se pot bucura acum alaturi de serviciile ireprosabile din statiile OMV si de experienta unei cafele delicioase: noua cafea VIVA, o specialitate italiana, obtinuta din boabe atent prajite, astfel incat sa ii ofere un gust inconfundabil.

Experienta perfecta a cafelei la OMV

“Confortul si starea de bine sunt esentiale cand vorbim despre asteptarile soferilor. De aceea, dezvoltam permanent gama de produse, pentru a ne asigura ca le putem oferi clientilor nostri doar servicii de top si o experienta desavarsita,” a declarat Dl. Klaus Jürgen Schneider, OMV Senior Vice President Retail.

“Clientul modern consumator de cafea este pretentios, cu un simt dezvoltat in ceea ce priveste aprecierea calitatii cafelei, dar si a ambientului ce trebuie sa o completeze. O ceasca buna de cafea este simbolul unui moment de bucurie zilnica. De aceea, la OMV acordam o importanta aparte acestor clipe speciale de-a lungul zilei. In fiecare zi servim aproximativ 1,3 milioane de clienti in cele aproximativ 1.400 de statii OMV din noua tari. 30 de milioane de cafele sunt consumate in fiecare an. Am investit ani intregi in desavarsirea universului cafelei VIVA pentru a le oferi intotdeauna clientilor nostri cea mai buna cafea si atmosfera ideala pentru o experienta memorabila,” explica Klaus Jürgen Schneider.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”


Nou: Specialitate italiana proaspat prajita

Noua cafea VIVA provine de la renumitii maestri ai cafelei Gimoka, din Italia, din apropierea lacului Como. Cei mai talentati baristas din lume, alaturi de echipa OMV VIVA, au lucrat mai bine de jumatate de an la crearea retetei noii cafele VIVA. Rezultatul este cafeaua VIVA cu aroma italiana perfecta, bazata pe procesul de prajire fina, tipic italian. Boabele au fost atent selectionate si prajite pentru a oferi aroma perfect echilibrata si crema fina a cafelei ideale.

Alberto Pipan, R&D si Quality Manager Gimoka declara: “Ultimele luni au fost cu adevarat provocatoare pentru noi toti deoarece am lucrat la rafinarea tuturor detaliilor si nuantelor pe care le implica dezvoltarea aromei si cremei cafelei pe care o oferim acum. Suntem cu totii foarte mandri de rezultat – aroma noii cafele VIVA a impresionat cu siguranta toti clientii si partenerii nostri din statiile OMV in care a fost degustata pana acum.”

O varietate de specialitati din cafea si training permanent al echipei VIVA

Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând

Noua cafea VIVA este disponibila de acum, in exclusivitate, in toate statiile OMV. Specialitati variate si delicioase de cafea sunt pregatite pe loc, cu mare atentie, de catre echipa VIVA: espresso, cappuccino, latte macchiato si multe altele. Desigur, toate deliciile VIVA pot fi luate si la pachet pentru o calatorie excelenta.
“Expertii nostri in cafeaua VIVA inteleg importanta utilizarii corecte a setarilor aparatelor de cafea, temperaturile corecte, cat si precizia necesara in crearea spumei de lapte perfecte. Toti angajatii din echipa VIVA beneficiaza de traininguri la nivel avansat, asfel incat sa asigure o servire impecabila a specialitatilor din cafea, in fiecare zi. In acest fel, putem garanta ca experienta noii cafele VIVA ii va incanta pe clientii nostri – este pur si simplu experienta optima a cafelei,” puncteaza Dna. Madalina Ene – Gastro Manager in Romania.

Un nou stil de comunicare si o noua promovare

Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie

Introducerea noii cafele VIVA este sustinuta de o campanie de publicitate care prezinta universul cafelei VIVA intr-un nou design, de impact. Focusul este brandul VIVA, prezentat in mod sustinut prin oferta de produse si imagini ale lumii moderne a cafelei.

Introducerea noii cafele VIVA reprezinta un pas definitoriu in dezvoltarea continua a rolului de lider in calitate al OMV pe piata de carburanti si raspunde preferintelor consumatorilor entuziasti de cafea, cu gusturi rafinate, care ne viziteaza cu drag zilnic pentru a savura o cafea.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri